ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
10.02.0001
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Langual Code
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 325 325 325
Enerji kJ 1361 1361 1361
Su g 18,48 18,48 18,48
Kül g 0,17 0,17 0,17
Protein g 0,13 0,13 0,13
Azot g 0,02 0,02 0,02
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 81,23 81,23 81,23
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 31,81 31,81 31,81
Fruktoz g 37,73 37,73 37,73
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 2,52 2,52 2,52
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.