ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
13.02.0016
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 431 431 431
Enerji kJ 1803 1803 1803
Su g 1,92 1,92 1,92
Kül g 0,56 0,56 0,56
Protein g 5,70 5,70 5,70
Azot g 1,00 1,00 1,00
Yağ, toplam g 12,18 12,18 12,18
Karbonhidrat g 73,42 73,42 73,42
Lif, toplam diyet g 6,20 6,20 6,20
Sakaroz g 4,14 4,14 4,14
Glukoz g 4,72 4,72 4,72
Fruktoz g 0,27 0,27 0,27
Laktoz g 9,32 9,32 9,32
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Aspartam g 0,00 0,00 0,00
Asesülfam-K g 0,02 0,02 0,02
Sodyum sakkarin g 0,00 0,00 0,00
Sorbitol g 4,80 4,80 4,80
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.