ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
10.02.0003
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Langual Code
Azot Faktörü :
4,74
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9560
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 544 544 544
Enerji kJ 2274 2274 2274
Su g 0,23 0,23 0,23
Kül g 1,43 1,43 1,43
Protein g 2,75 2,75 2,75
Azot g 0,58 0,58 0,58
Yağ, toplam g 30,04 30,04 30,04
Karbonhidrat g 65,52 65,52 65,52
Lif, toplam diyet g 0,03 0,03 0,03
Sakaroz g 37,49 37,49 37,49
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 5,51 5,51 5,51
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.