ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
10.02.0004
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Langual Code
Azot Faktörü :
4,74
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9560
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 570 570 570
Enerji kJ 2387 2387 2387
Su g 0,32 0,32 0,32
Kül g 1,83 1,83 1,83
Protein g 4,79 4,79 4,79
Azot g 1,01 1,01 1,01
Yağ, toplam g 36,26 36,26 36,26
Karbonhidrat g 55,68 55,68 55,68
Lif, toplam diyet g 1,12 1,12 1,12
Sakaroz g 43,95 43,95 43,95
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 2,65 2,65 2,65
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.