ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
10.02.0005
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Langual Code
Azot Faktörü :
4,74
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9560
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 554 554 554
Enerji kJ 2319 2319 2319
Su g 0,26 0,26 0,26
Kül g 2,04 2,04 2,04
Protein g 5,74 5,74 5,74
Azot g 1,21 1,21 1,21
Yağ, toplam g 34,48 34,48 34,48
Karbonhidrat g 52,98 52,98 52,98
Lif, toplam diyet g 4,50 4,50 4,50
Sakaroz g 35,27 35,27 35,27
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 10,42 10,42 10,42
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.