ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0003
Bilimsel isim :
Nigella sativa
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9560
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 387 387 387
Enerji kJ 1617 1617 1617
Su g 5,98 5,98 5,98
Kül g 4,04 4,04 4,04
Protein g 22,50 22,50 22,50
Azot g 3,60 3,60 3,60
Yağ, toplam g 20,18 20,18 20,18
Karbonhidrat g 10,16 10,16 10,16
Lif, toplam diyet g 37,14 37,14 37,14
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.