ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
10.02.0007
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Langual Code
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9560
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 453 453 453
Enerji kJ 1894 1894 1894
Su g 2,02 2,02 2,02
Kül g 1,36 1,36 1,36
Protein g 5,38 5,38 5,38
Azot g 0,86 0,86 0,86
Yağ, toplam g 16,60 16,60 16,60
Karbonhidrat g 66,29 66,29 66,29
Lif, toplam diyet g 8,36 8,36 8,36
Nişasta g 18,03 18,03 18,03
Sakaroz g 16,79 16,79 16,79
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 3,36 3,36 3,36
Maltoz g 6,39 6,39 6,39
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.