ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0025
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 23 23 23
Enerji kJ 98 98 98
Su g 94,26 94,26 94,26
Kül g 0,03 0,03 0,03
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,12 0,12 0,12
Karbonhidrat g 5,59 5,59 5,59
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,88 0,88 0,88
Fruktoz g 0,86 0,86 0,86
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
C vitamini mg 42,4 42,4 42,4
L-askorbik asit mg 42,4 42,4 42,4
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.