ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
06.02.0019
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 371 371 371
Enerji kJ 1554 1554 1554
Su g 4,44 4,44 4,44
Kül g 1,87 1,87 1,87
Protein g 5,94 5,94 5,94
Azot g 0,95 0,95 0,95
Yağ, toplam g 0,88 0,88 0,88
Karbonhidrat g 82,94 82,94 82,94
Lif, toplam diyet g 3,93 3,93 3,93
Nişasta g 62,08 62,08 62,08
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.