ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
10.02.0010
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Langual Code
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 387 387 387
Enerji kJ 1620 1620 1620
Su g 3,18 3,18 3,18
Kül g 1,41 1,41 1,41
Protein g 2,25 2,25 2,25
Azot g 0,36 0,36 0,36
Yağ, toplam g 3,34 3,34 3,34
Karbonhidrat g 84,28 84,28 84,28
Lif, toplam diyet g 5,54 5,54 5,54
Sakaroz g 71,57 71,57 71,57
Glukoz g 2,82 2,82 2,82
Fruktoz g 1,89 1,89 1,89
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.