ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0045
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 336 336 336
Enerji kJ 1405 1405 1405
Su g 15,41 15,41 15,41
Kül g 0,06 0,06 0,06
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 83,36 83,36 83,36
Lif, toplam diyet g 1,17 1,17 1,17
Sakaroz g 22,56 22,56 22,56
Glukoz g 24,40 24,40 24,40
Fruktoz g 20,85 20,85 20,85
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 9,69 9,69 9,69
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.