ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
13.02.0009
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 239 239 239
Enerji kJ 1000 1000 1000
Su g 27,72 27,72 27,72
Kül g 0,25 0,25 0,25
Protein g 0,13 0,13 0,13
Azot g 0,02 0,02 0,02
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 70,79 70,79 70,79
Lif, toplam diyet g 1,12 1,12 1,12
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,61 0,61 0,61
Fruktoz g 3,01 3,01 3,01
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Sorbitol g 29,35 29,35 29,35
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.