ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0054
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 234 234 234
Enerji kJ 977 977 977
Su g 9,43 9,43 9,43
Kül g 2,79 2,79 2,79
Protein g 5,31 5,31 5,31
Azot g 0,85 0,85 0,85
Karbonhidrat g 23,67 23,67 23,67
Lif, toplam diyet g 58,80 58,80 58,80
Nişasta g 22,32 22,32 22,32
Sakaroz g 0,35 0,35 0,35
Glukoz g 0,14 0,14 0,14
Fruktoz g 0,11 0,11 0,11
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.