ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
11.02.0016
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 85 85 85
Enerji kJ 358 358 358
Su g 81,88 81,88 81,88
Kül g 0,24 0,24 0,24
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 2,83 2,83 2,83
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,09 0,09 0,09
Fruktoz g 0,03 0,03 0,03
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Alkol g 13,0 13,0 13,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.