ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
13.02.0017
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 240 240 240
Enerji kJ 1004 1004 1004
Su g 0,00 0,00 0,00
Kül g 0,07 0,07 0,07
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 99,78 99,78 99,78
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Aspartam g 0,00 0,00 0,00
Asesülfam-K g 0,00 0,00 0,00
Sodyum sakkarin g 0,16 0,16 0,16
Sorbitol g 98,70 98,70 98,70
D-mannitol g 0,00 0,00 0,00
Ksilitol g 0,00 0,00 0,00
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.