ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
11.02.0012
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 392 392 392
Enerji kJ 1639 1639 1639
Su g 1,12 1,12 1,12
Kül g 0,97 0,97 0,97
Protein g 0,06 0,06 0,06
Azot g 0,01 0,01 0,01
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 97,85 97,85 97,85
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Sakaroz g 92,41 92,41 92,41
Glukoz g 2,77 2,77 2,77
Fruktoz g 2,89 2,89 2,89
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.