ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0033
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 112 112 112
Enerji kJ 469 469 469
Su g 68,64 68,64 68,64
Kül g 2,36 2,36 2,36
Protein g 1,13 1,13 1,13
Azot g 0,18 0,18 0,18
Yağ, toplam g 0,17 0,17 0,17
Karbonhidrat g 25,34 25,34 25,34
Lif, toplam diyet g 2,37 2,37 2,37
C vitamini mg 9,0 9,0 9,0
L-askorbik asit mg 9,0 9,0 9,0
A vitamini RE 110 110 110
Beta-karoten µg 1319 1319 1319
Likopen µg 17812 17812 17812
Lutein µg 126 126 126
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.