ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Belirteç :
VITA
Birim:
RE - Retinol Eşdeğeri
Method :
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Gıda Listesi
277 records listed.
Gıda Grup Ortalama
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer » Et ve et ürünleri 4982 RE
Ebegümeci » Sebze ve sebze ürünleri 880 RE
Margarin, yemeklik » Sıvı ve katı yağlar 814 RE
Maydanoz » Sebze ve sebze ürünleri 772 RE
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60) » Süt ve süt ürünleri 691 RE
Dereotu » Sebze ve sebze ürünleri 680 RE
Ispanak » Sebze ve sebze ürünleri 666 RE
Isırgan » Sebze ve sebze ürünleri 653 RE
Havuç, turuncu » Sebze ve sebze ürünleri 624 RE
Margarin, az yağlı (% 39-41 yağ) » Sıvı ve katı yağlar 600 RE
Nane » Sebze ve sebze ürünleri 597 RE
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82) » Süt ve süt ürünleri 559 RE
Yumurta, bıldırcın, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 516 RE
Yumurta, tavuk, sarı » Yumurta ve yumurta ürünleri 493 RE
Lahana, kara » Sebze ve sebze ürünleri 415 RE
Helevan » Sebze ve sebze ürünleri 347 RE
Kabak, kışlık, balkabağı » Sebze ve sebze ürünleri 343 RE
Kabak, kışlık, kestane » Sebze ve sebze ürünleri 338 RE
Pazı » Sebze ve sebze ürünleri 334 RE
Tere » Sebze ve sebze ürünleri 330 RE
Kıyı pancarı » Sebze ve sebze ürünleri 313 RE
Rezene, kök, sap » Sebze ve sebze ürünleri 312 RE
Ecibücü » Sebze ve sebze ürünleri 303 RE
Semizotu » Sebze ve sebze ürünleri 300 RE
Su teresi » Sebze ve sebze ürünleri 300 RE
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı » Süt ve süt ürünleri 298 RE
Kayısı, Hacıhaliloğlu, günkurusu  » Meyve ve meyve ürünleri 279 RE
Alagömeç » Sebze ve sebze ürünleri 270 RE
Mersin cezeryesi, cevizli » Geleneksel gıdalar 263 RE
Yumurta, sarı, pastörize » Yumurta ve yumurta ürünleri 259 RE
Roka » Sebze ve sebze ürünleri 237 RE
Peynir, keçi » Süt ve süt ürünleri 226 RE
Peynir, tulum, Mersin » Geleneksel gıdalar 226 RE
Deli maydanoz » Sebze ve sebze ürünleri 224 RE
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45) » Süt ve süt ürünleri 223 RE
Erzincan tulum peyniri » Geleneksel gıdalar 216 RE
Kaymacık » Sebze ve sebze ürünleri 210 RE
Peynir, koyun » Süt ve süt ürünleri 206 RE
Yumurta, tavuk, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 195 RE
Kayısı, Hacıhaliloğlu, kükürtlü, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 188 RE
Madımak » Sebze ve sebze ürünleri 187 RE
Ak sirken » Sebze ve sebze ürünleri 186 RE
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski) » Süt ve süt ürünleri 183 RE
Peynir, tulum, İzmir » Geleneksel gıdalar 180 RE
Yenidünya » Meyve ve meyve ürünleri 176 RE
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze) » Süt ve süt ürünleri 175 RE
Dolambaç » Sebze ve sebze ürünleri 170 RE
Çoban çantası » Sebze ve sebze ürünleri 159 RE
Peynir, otlu, Van » Geleneksel gıdalar 158 RE
Eski kaşar, Kars » Geleneksel gıdalar 157 RE
Yaprak sarma, zeytinyağlı, İzmir » Geleneksel gıdalar 145 RE
Soğan, taze, kök, sap » Sebze ve sebze ürünleri 142 RE
Deniz börülcesi » Sebze ve sebze ürünleri 142 RE
Edirne beyaz peyniri » Geleneksel gıdalar 133 RE
Domates salçası » Sebze ve sebze ürünleri 131 RE
Çiriş » Sebze ve sebze ürünleri 129 RE
Karakavuk » Sebze ve sebze ürünleri 124 RE
Yoğurt, süzme, Burdur » Geleneksel gıdalar 123 RE
Çökelek, Mersin » Geleneksel gıdalar 123 RE
Kereviz, sap » Sebze ve sebze ürünleri 119 RE
Domates, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 112 RE
Yoğurt, Van » Geleneksel gıdalar 111 RE
Ketçap, katkısız » Muhtelif gıda 110 RE
Marul, kıvırcık, salata » Sebze ve sebze ürünleri 109 RE
Ezine peyniri » Geleneksel gıdalar 107 RE
Kaldirik » Sebze ve sebze ürünleri 105 RE
Pastırma çemeni, Kayseri » Geleneksel gıdalar 101 RE
Biber, kırmızı, California Wonder tipi » Sebze ve sebze ürünleri 101 RE
Çökelek, Çorum » Geleneksel gıdalar 99 RE
Greyfurt, Altıntop, Rio Red » Meyve ve meyve ürünleri 96 RE
Yumurta, devekuşu, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 89 RE
Yoğurt, Silifke, Mersin » Geleneksel gıdalar 85 RE
Brokoli » Sebze ve sebze ürünleri 83 RE
Dikenucu » Sebze ve sebze ürünleri 80 RE
Levrek, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 79 RE
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20) » Süt ve süt ürünleri 78 RE
Yenilebilir sakatat, dana böbrek » Et ve et ürünleri 74 RE
Kaya koruğu » Sebze ve sebze ürünleri 74 RE
Koyun, kuyruk yağı » Et ve et ürünleri 73 RE
Eşek turpu » Sebze ve sebze ürünleri 70 RE
Kayısı, erkenci, sofralık , Tyrinthe » Meyve ve meyve ürünleri 67 RE
Marul, uzun yapraklı » Sebze ve sebze ürünleri 67 RE
Kayseri sucuğu » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 66 RE
Bıldırcın eti, derisiz » Et ve et ürünleri 65 RE
Greyfurt, Altıntop, Star Ruby » Meyve ve meyve ürünleri 65 RE
Süt, manda » Süt ve süt ürünleri 64 RE
Domates, sofralık, kiraz » Sebze ve sebze ürünleri 63 RE
Sucuk, Erzurum » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 60 RE
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20) » Süt ve süt ürünleri 59 RE
İstavrit » Balık ve su ürünleri 57 RE
Yaprak sarma, zeytinyağlı, Bursa » Geleneksel gıdalar 57 RE
Börülce » Sebze ve sebze ürünleri 56 RE
Domates, sofralık » Sebze ve sebze ürünleri 51 RE
Lüfer » Balık ve su ürünleri 48 RE
Süt, koyun » Süt ve süt ürünleri 46 RE
Biber, süs, turşuluk » Sebze ve sebze ürünleri 45 RE
Midye, Akdeniz, kara midye » Balık ve su ürünleri 44 RE
Yoğurt, manda sütü » Süt ve süt ürünleri 43 RE
Yaprak sarma, zeytinyağlı, Tokat » Geleneksel gıdalar 43 RE
Karpuz, çekirdeksiz » Sebze ve sebze ürünleri 42 RE
Yoğurt, kaymaklı » Süt ve süt ürünleri 40 RE
Bakla » Sebze ve sebze ürünleri 37 RE
Yoğurt, süzme, Konya » Geleneksel gıdalar 36 RE
Yoğurt, çilekli, tam yağlı » Süt ve süt ürünleri 36 RE
Palamut » Balık ve su ürünleri 36 RE
Erik, Avrupa erik Grubu, Stanley çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 35 RE
Karpuz, çekirdekli, Diyarbakır » Sebze ve sebze ürünleri 35 RE
Badem, kabuklu, tatlı, çağla » Meyve ve meyve ürünleri 35 RE
Süt, inek » Süt ve süt ürünleri 35 RE
Hamsi » Balık ve su ürünleri 34 RE
Süt, keçi » Süt ve süt ürünleri 34 RE
Sunbala » Sebze ve sebze ürünleri 33 RE
Biber, sarı, California Wonder tipi » Sebze ve sebze ürünleri 33 RE
Zargana » Balık ve su ürünleri 33 RE
Karpuz, çekirdekli » Sebze ve sebze ürünleri 32 RE
Kebere » Meyve ve meyve ürünleri 32 RE
Vişne, Kütahya » Meyve ve meyve ürünleri 32 RE
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 31 RE
Piliç eti, but » Et ve et ürünleri 31 RE
Labada » Sebze ve sebze ürünleri 30 RE
Bamya » Sebze ve sebze ürünleri 30 RE
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8) » Süt ve süt ürünleri 30 RE
Piliç eti, kanat » Et ve et ürünleri 29 RE
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 28 RE
Lahana, Brüksel » Sebze ve sebze ürünleri 27 RE
Çipura, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 26 RE
Fasulye » Sebze ve sebze ürünleri 26 RE
Bezelye » Sebze ve sebze ürünleri 25 RE
Marul, baş salata, Iceberg » Sebze ve sebze ürünleri 25 RE
Kestane » Meyve ve meyve ürünleri 24 RE
Kefir, Ankara » Geleneksel gıdalar 24 RE
Kuzu eti, bel » Et ve et ürünleri 24 RE
Biber, sivri » Sebze ve sebze ürünleri 24 RE
Kuşkonmaz » Sebze ve sebze ürünleri 23 RE
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 21 RE
Tavşan eti, derisiz » Et ve et ürünleri 21 RE
Şeftali, J. Hale çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 21 RE
Barbunya (barbun) » Balık ve su ürünleri 21 RE
Trabzon hurması, meyve et rengi sarı, kararlı » Meyve ve meyve ürünleri 21 RE
Kuzu eti, sırt » Et ve et ürünleri 20 RE
Yoğurt, Silivri, İstanbul » Geleneksel gıdalar 19 RE
Sarımsak, kök, sap » Sebze ve sebze ürünleri 18 RE
Kefal, sarı kulak » Balık ve su ürünleri 18 RE
Erik, Japon erik grubu, Black Amber çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 18 RE
Devekuşu eti, göğüs » Et ve et ürünleri 18 RE
Mezgit » Balık ve su ürünleri 17 RE
Koyun eti, sırt » Et ve et ürünleri 17 RE
Mandarin, Klemantin » Meyve ve meyve ürünleri 17 RE
Şeftali, erkenci » Meyve ve meyve ürünleri 16 RE
Biber, dolma » Sebze ve sebze ürünleri 16 RE
Kabak, yazlık, koyu yeşil » Sebze ve sebze ürünleri 16 RE
Kuzu eti, but » Et ve et ürünleri 16 RE
Kavurma, et, Diyarbakır » Geleneksel gıdalar 16 RE
Kuzu eti, kol » Et ve et ürünleri 16 RE
Koyun eti, kol » Et ve et ürünleri 15 RE
Koyun eti, but » Et ve et ürünleri 15 RE
Pırasa » Sebze ve sebze ürünleri 15 RE
Lahana, kırmızı, baş » Sebze ve sebze ürünleri 15 RE
Böğürtlen » Meyve ve meyve ürünleri 14 RE
Kefal, pasifik (Rus kefali) » Balık ve su ürünleri 14 RE
Keçi eti, bel » Et ve et ürünleri 14 RE
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5) » Süt ve süt ürünleri 14 RE
Üzüm, renkli, orta mevsim, Alphonse Lavalle çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 14 RE
Kalkan » Balık ve su ürünleri 14 RE
Hindi eti, but, derisiz » Et ve et ürünleri 13 RE
Keçi eti, sırt » Et ve et ürünleri 13 RE
Muz, Anamur çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 13 RE
Trabzon hurması, meyve et rengi kahverengi, kararsız » Meyve ve meyve ürünleri 13 RE
Keçi eti, kol » Et ve et ürünleri 12 RE
Koyun eti, bel » Et ve et ürünleri 12 RE
Kızılcık » Meyve ve meyve ürünleri 12 RE
Nektarin, Big Top çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 12 RE
Kiraz, kırmızı, Ziraat 0900 Napolyon çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 12 RE
Kivi » Meyve ve meyve ürünleri 11 RE
Kiraz, beyaz, Starks Gold çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 11 RE
İncir, Bursa Siyahı » Meyve ve meyve ürünleri 11 RE
Keçi eti, but » Et ve et ürünleri 11 RE
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 11 RE
Kavurma, et, Konya » Geleneksel gıdalar 11 RE
Geleboru » Meyve ve meyve ürünleri 11 RE
Piliç eti, göğüs, derisiz » Et ve et ürünleri 10 RE
Kabak, yazlık, sakız, açık yeşil » Sebze ve sebze ürünleri 10 RE
Dana eti, pirzola » Et ve et ürünleri 10 RE
Lahana, beyaz, baş » Sebze ve sebze ürünleri 10 RE
Armut, kışlık, Deveci çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 10 RE
Dana eti, bonfile » Et ve et ürünleri 9 RE
Acur » Sebze ve sebze ürünleri 9 RE
Tirsi » Balık ve su ürünleri 9 RE
Sığır eti, pirzola » Et ve et ürünleri 9 RE
Salatalık » Sebze ve sebze ürünleri 9 RE
Ahududu » Meyve ve meyve ürünleri 9 RE
Üzüm, beyaz, geç mevsim, Müşküle çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 9 RE
Sığır eti, kol » Et ve et ürünleri 9 RE
Muz, İthal çeşit » Meyve ve meyve ürünleri 9 RE
Üzüm, renkli, geç mevsim, Hönüsü çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 8 RE
Yaban mersini (mavi yemiş) » Meyve ve meyve ürünleri 8 RE
Yenilebilir sakatat, dana dalak » Et ve et ürünleri 8 RE
Döner, et, pişmiş, Bursa » Geleneksel gıdalar 8 RE
Biber, Çarliston tipi » Sebze ve sebze ürünleri 8 RE
Üzüm, beyaz, erkenci, Yalova İncisi » Meyve ve meyve ürünleri 8 RE
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz » Et ve et ürünleri 8 RE
Ayva, Eşme çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 8 RE
Döner, piliç eti, çiğ » Et ve et ürünleri 8 RE
Üzüm, beyaz, orta mevsim, Razaki çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 8 RE
Devekuşu eti, but » Et ve et ürünleri 8 RE
Çilek » Meyve ve meyve ürünleri 7 RE
Döner, kıyma, çiğ » Et ve et ürünleri 7 RE
Pancar, kırmızı » Sebze ve sebze ürünleri 7 RE
Kavurma, et, Erzurum » Geleneksel gıdalar 7 RE
Üzüm, renkli, erkenci, Kardinal çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 7 RE
Sığır eti, bonfile » Et ve et ürünleri 7 RE
Patlıcan, uzun » Sebze ve sebze ürünleri 7 RE
Dana eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 7 RE
Sığır eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 7 RE
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 7 RE
Mısır, tatlı » Sebze ve sebze ürünleri 7 RE
Elma, yazlık, Gala çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 7 RE
Ananas » Meyve ve meyve ürünleri 7 RE
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 7 RE
Dana eti, but » Et ve et ürünleri 7 RE
Dana eti, kol » Et ve et ürünleri 7 RE
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş) » Geleneksel gıdalar 6 RE
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak » Et ve et ürünleri 6 RE
Mandarin, Okitsu Wase » Meyve ve meyve ürünleri 6 RE
Portakal, Valensiya çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 6 RE
Mandarin, Ovari Satsuma » Meyve ve meyve ürünleri 6 RE
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 6 RE
Üzüm, kırmızı şaraplık, Kalecik Karası çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 6 RE
Patates, sofralık, sarı, Marfona, Granola, Marabel » Sebze ve sebze ürünleri 6 RE
Kavun, yazlık, çitili kavun, Kantalop » Sebze ve sebze ürünleri 6 RE
Afyon pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 6 RE
Sığır eti, but » Et ve et ürünleri 6 RE
Yenilebilir sakatat, dana akciğer » Et ve et ürünleri 6 RE
Elma, güzlük ve kışlık, Fuji çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 6 RE
Yenilebilir sakatat, dana dil » Et ve et ürünleri 6 RE
Avokado » Meyve ve meyve ürünleri 5 RE
Karides, derin su pembe » Balık ve su ürünleri 5 RE
Üzüm, beyaz şaraplık, Narince çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 5 RE
Yenilebilir sakatat, dana işkembe » Et ve et ürünleri 5 RE
Soğan, mor, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 5 RE
Portakal, Navelina Göbekli çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 5 RE
Enginar » Sebze ve sebze ürünleri 4 RE
Mandarin, Nova » Meyve ve meyve ürünleri 4 RE
Patlıcan, yuvarlak, Topan » Sebze ve sebze ürünleri 4 RE
Dut, beyaz, sofralık » Meyve ve meyve ürünleri 4 RE
Armut, yazlık, Santa Maria çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 4 RE
Portakal, Washington Navel göbekli portakalı » Meyve ve meyve ürünleri 4 RE
Kayseri pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 4 RE
Soğan, sarı, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 4 RE
Karnabahar » Sebze ve sebze ürünleri 4 RE
Turp, Fındık » Sebze ve sebze ürünleri 4 RE
Limon, Meyer » Meyve ve meyve ürünleri 4 RE
Yenilebilir sakatat, dana kalp » Et ve et ürünleri 3 RE
Turp, kırmızı iri » Sebze ve sebze ürünleri 3 RE
Pancar, şeker » Sebze ve sebze ürünleri 3 RE
Kavun, kışlık Kırkağaç » Sebze ve sebze ürünleri 3 RE
Börek, peynirli, dondurulmuş » Tahıl ve tahıl ürünleri 3 RE
Pancar, kırmızı, yemeklik, Leyla » Sebze ve sebze ürünleri 3 RE
Turp, siyah » Sebze ve sebze ürünleri 3 RE
Kereviz, kök » Sebze ve sebze ürünleri 3 RE
Nar, Hicaz çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 3 RE
Limon, Kütdiken » Meyve ve meyve ürünleri 3 RE
Patates, nişastalık, beyaz etli, Lady Rosetta, Hermes » Sebze ve sebze ürünleri 2 RE
Sarımsak, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 2 RE
Şalgam » Sebze ve sebze ürünleri 2 RE
Mantar, beyaz şapkalı » Sebze ve sebze ürünleri 2 RE
Bergamot, meyve kabuğu » Meyve ve meyve ürünleri 2 RE
Karayemiş » Meyve ve meyve ürünleri 2 RE
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 1 RE
Yenilebilir sakatat, dana beyin » Et ve et ürünleri 1 RE
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 0 RE
Yumurta, beyaz, pastörize » Yumurta ve yumurta ürünleri 0 RE
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 0 RE
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 0 RE
Havuç, siyah » Sebze ve sebze ürünleri 0 RE
Pastırma, Kastamonu » Geleneksel gıdalar 0 RE
Döner, et, Kastamonu, pişmiş » Geleneksel gıdalar 0 RE
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.