ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0001
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 46 46 46
Enerji kJ 192 192 192
Su g 86,78 86,78 86,78
Kül g 0,49 0,49 0,49
Protein g 1,31 1,31 1,31
Azot g 0,21 0,21 0,21
Yağ, toplam g 0,12 0,12 0,12
Karbonhidrat g 8,48 8,48 8,48
Lif, toplam diyet g 2,82 2,82 2,82
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 1,97 1,97 1,97
Fruktoz g 2,40 2,40 2,40
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 15 15 15
Demir, Fe mg 1,39 1,39 1,39
Fosfor, P mg 37 37 37
Kalsiyum, Ca mg 35 35 35
Magnezyum, Mg mg 25 25 25
Potasyum, K mg 231 231 231
Sodyum, Na mg 6 6 6
Çinko, Zn mg 0,72 0,72 0,72
C vitamini mg 14,2 14,2 14,2
L-askorbik asit mg 14,2 14,2 14,2
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.