Tuz, sofra, iyotsuz
|
» Muhtelif gıda |
17334 mg |
Kahve, çözünebilir
|
» İçecekler |
4405 mg |
Patlıcan, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
3784 mg |
Domates, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
3416 mg |
Biber, kırmızı, dolmalık, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
2549 mg |
Bamya, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
2314 mg |
Nane, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
2162 mg |
Pekmez, Andız, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
1993 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1802 mg |
Türk kahvesi, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
1715 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1511 mg |
Maya, hamur, kuru
|
» Muhtelif gıda |
1480 mg |
Maya, hamur, yaş
|
» Muhtelif gıda |
1480 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1418 mg |
Çay, siyah, kuru
|
» İçecekler |
1418 mg |
Maydanoz, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1418 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1356 mg |
Pekmez, dut, Kemaliye, Erzincan
|
» Geleneksel gıdalar |
1306 mg |
Buğday kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1298 mg |
Kayısı, Hacıhaliloğlu, günkurusu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1282 mg |
Karnavas dut pekmezi, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
1276 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1275 mg |
Pekmez, harnup (keçiboynuzu), Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
1262 mg |
Ihlamur, kurutulmuş
|
» Muhtelif gıda |
1251 mg |
Kayısı, Hacıhaliloğlu, kükürtlü, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1213 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1171 mg |
Nar ekşisi, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
1162 mg |
Denizli leblebisi
|
» Geleneksel gıdalar |
1153 mg |
Cips, patates
|
» Muhtelif gıda |
1147 mg |
Erik, Avrupa erik grubu, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1132 mg |
Nar ekşisi, Hatay
|
» Geleneksel gıdalar |
1102 mg |
Çay, kuşburnu
|
» İçecekler |
1099 mg |
Bezelye, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1098 mg |
Nar ekşisi, Gaziantep
|
» Geleneksel gıdalar |
1083 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1079 mg |
Üzüm, yuvarlak, çekirdeksiz, Sultaniye, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1043 mg |
Tavşanlı leblebisi, Kütahya
|
» Geleneksel gıdalar |
1036 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1004 mg |
Keçiboynuzu, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
992 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
981 mg |
Dut, beyaz, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
979 mg |
Pekmez, dut, Gümüşhane
|
» Geleneksel gıdalar |
975 mg |
Üzüm, siyah, çekirdekli, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
969 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
967 mg |
Pestil, dut, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
954 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
927 mg |
Pekmez, incir, Manisa
|
» Geleneksel gıdalar |
923 mg |
Pestil, dut, Kemaliye, Erzincan
|
» Geleneksel gıdalar |
923 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
869 mg |
Pekmez, üzüm, Güneydoğu Anadolu Bölgesi
|
» Geleneksel gıdalar |
832 mg |
İncir, kuru, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
830 mg |
Kayısı çekirdeği, iç
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
830 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
818 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
812 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
794 mg |
Antep fıstığı, iç, kavrulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
783 mg |
Pekmez, üzüm, Ürgüp
|
» Geleneksel gıdalar |
779 mg |
İğde, kültür, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
768 mg |
Karamuk
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
754 mg |
Elma, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
751 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
746 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
738 mg |
Kahve kreması, toz
|
» Muhtelif gıda |
737 mg |
Ecibücü
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
728 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
726 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
720 mg |
Kaldirik
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
712 mg |
Kuş üzümü, kurutulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
711 mg |
Çoban çantası
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
709 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
707 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
706 mg |
Biber salçası
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
702 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
682 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
677 mg |
Kabak çekirdeği, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
668 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
654 mg |
Pekmez, üzüm, Çal, Denizli
|
» Geleneksel gıdalar |
648 mg |
Fındık, iç, kavrulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
645 mg |
Isırgan
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
639 mg |
Zile pekmezi (beyaz, sert, üzüm pekmezi)
|
» Geleneksel gıdalar |
635 mg |
Kaymacık
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
631 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
629 mg |
Ispanak, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
628 mg |
Ebegümeci
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
605 mg |
Rezene, kök, sap
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
604 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
593 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
593 mg |
Deli kereviz
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
593 mg |
Pekmez, üzüm, Kırşehir
|
» Geleneksel gıdalar |
586 mg |
Çöven, kök
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
584 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
583 mg |
Kebere
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
564 mg |
Çağ, kök
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
557 mg |
Alagömeç
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
555 mg |
Çorum leblebisi
|
» Geleneksel gıdalar |
554 mg |
Lahana, kara
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
543 mg |
Keçi ayağı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
540 mg |
Ispanak
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
529 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
529 mg |
Sütlü Çikolata, antepfıstıklı
|
» Şeker ve şekerli ürünler |
529 mg |
Maydanoz
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
526 mg |
Arpa, altı sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
524 mg |
Turşu, salatalık, Gedelek, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
520 mg |
Kenger
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
519 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
518 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
507 mg |
Kıyı pancarı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
506 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
500 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
495 mg |
Kuzukemirdi
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
492 mg |
Pastırma çemeni, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
487 mg |
Kestane
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
486 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
481 mg |
Kereviz, sap
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
481 mg |
İncir, kuru, Aydın, ovalık kesim
|
» Geleneksel gıdalar |
474 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
474 mg |
Sarımsak, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
474 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
468 mg |
Tere
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
462 mg |
Hindiba
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
461 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
461 mg |
Dereotu
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
452 mg |
Madımak
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
448 mg |
Enginar, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
446 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
444 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
443 mg |
Dolambaç
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
443 mg |
Buğday, siyez
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
443 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
443 mg |
Müsli, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
440 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
437 mg |
İncir, kuru, Aydın, dağlık kesim
|
» Geleneksel gıdalar |
436 mg |
Dikenucu
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
436 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
435 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
432 mg |
Mantar, beyaz şapkalı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
431 mg |
Deli maydanoz
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
428 mg |
Ak sirken
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
427 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
427 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
426 mg |
Enginar
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
425 mg |
Bamya, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
420 mg |
Üzüm, beyaz, erkenci, Yalova İncisi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
418 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
418 mg |
Semizotu
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
414 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
411 mg |
Zingit
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
410 mg |
Badem ezmesi, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
409 mg |
Su teresi
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
406 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
402 mg |
Yulaf, kırmızı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
400 mg |
Roka
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
397 mg |
Bamya
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
395 mg |
Labada
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
395 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
392 mg |
Çikolata, sütlü, fındıklı
|
» Şeker ve şekerli ürünler |
390 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
389 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
388 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
388 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
387 mg |
Üzüm, beyaz, orta mevsim, Razaki çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
384 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
383 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
380 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
378 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
374 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
373 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
371 mg |
Avokado
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
370 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
368 mg |
Pancar, kırmızı, yemeklik, Leyla
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
367 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
367 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
367 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
366 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
364 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
364 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
364 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
360 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
360 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
359 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
358 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
357 mg |
Fasulye, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
355 mg |
Lahana, Brüksel
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
355 mg |
Tekesakalı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
352 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
351 mg |
Brokoli
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
349 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
347 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
345 mg |
Üzüm, renkli, orta mevsim, Alphonse Lavalle çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
345 mg |
Mısır, tatlı, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
343 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
342 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
339 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
338 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
334 mg |
Karakavuk
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
333 mg |
Bezelye
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
333 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
332 mg |
Üzüm, beyaz şaraplık, Narince çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
332 mg |
Kayısı, erkenci, sofralık , Tyrinthe
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
328 mg |
Şevketi bostan
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
328 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
328 mg |
Patates, nişastalık, beyaz etli, Lady Rosetta, Hermes
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
326 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
326 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
326 mg |
Patates, sofralık, sarı, Marfona, Granola, Marabel
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
325 mg |
Eşek turpu
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
325 mg |
Portakal suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
324 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
323 mg |
Nane
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
321 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
321 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
321 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
319 mg |
Sarımsak, kök, sap
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
318 mg |
Helevan
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
318 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
317 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
316 mg |
Fasulye
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
316 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
316 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
316 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
315 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
315 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
314 mg |
Badem ezmesi, Edirne
|
» Geleneksel gıdalar |
313 mg |
Tahin, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
313 mg |
Kaya koruğu
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
313 mg |
Zeytin ezmesi, siyah
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
313 mg |
Tahin, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
313 mg |
Marul, kıvırcık, salata
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
309 mg |
Nar suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
306 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
306 mg |
Bakla
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
305 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
302 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
300 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
299 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
297 mg |
Kivi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
297 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
297 mg |
Biber, sarı, California Wonder tipi
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
296 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
295 mg |
Karnabahar
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
293 mg |
Kabak, kışlık, balkabağı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
290 mg |
Biber, süs, turşuluk
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
288 mg |
Kuşkonmaz
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
288 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
288 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
286 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
286 mg |
Üzüm, renkli, erkenci, Kardinal çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
285 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
285 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
284 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
284 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
281 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
280 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
280 mg |
Kereviz, kök
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
279 mg |
Pancar, kırmızı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
279 mg |
Havuç, turuncu
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
279 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
277 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
275 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
275 mg |
Soğan, taze, kök, sap
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
275 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
274 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
273 mg |
Börülce
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
271 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
271 mg |
Lahana, kırmızı, baş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
268 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
267 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
265 mg |
Nar, Hicaz çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
265 mg |
Çiriş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
263 mg |
Atelması
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
263 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
263 mg |
Domates salçası
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
260 mg |
Vişne, dondurulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
260 mg |
Kavun, yazlık, çitili kavun, Kantalop
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
260 mg |
Ekmek, kepekli
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
259 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
259 mg |
Kızılcık
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
259 mg |
Kabak, yazlık, koyu yeşil
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
258 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
257 mg |
Havuç, siyah
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
256 mg |
Sunbala
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
256 mg |
Kabak, kışlık, kestane
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
255 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
255 mg |
Üzüm, renkli, geç mevsim, Hönüsü çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
253 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
253 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
250 mg |
Nektarin, Big Top çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
250 mg |
Badem, kabuklu, tatlı, çağla
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
249 mg |
Kavun, kışlık Kırkağaç
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
247 mg |
Turp, Fındık
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
246 mg |
Kabak, yazlık, sakız, açık yeşil
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
245 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
240 mg |
Domates suyu
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
239 mg |
Marul, uzun yapraklı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
239 mg |
Acur
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
237 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
236 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
235 mg |
Turp, kırmızı iri
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
235 mg |
Pazı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
233 mg |
Ahududu, dondurulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
231 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
231 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
230 mg |
Muz, Anamur çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
229 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
229 mg |
Üzüm, beyaz, geç mevsim, Müşküle çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
229 mg |
Domates, sofralık, kiraz
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
229 mg |
Mandarin, Klemantin
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
227 mg |
Patlıcan, yuvarlak, Topan
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
227 mg |
Biber, kırmızı, California Wonder tipi
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
224 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
223 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
221 mg |
Dut, beyaz, sofralık
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
221 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
220 mg |
Barbunya fasulyesi, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
218 mg |
Vişne, Kütahya
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
218 mg |
Zeytin, siyah, salamura
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
217 mg |
Çıntar mantarı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
215 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
215 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
214 mg |
Yaz helvası, cevizli, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
213 mg |
Patlıcan, uzun
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
213 mg |
Şeftali, erkenci
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
212 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
209 mg |
Domates, doğranmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
209 mg |
Biber, sivri
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
208 mg |
Turp, siyah
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
207 mg |
Kek, kakaolu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
206 mg |
Bezelye, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
206 mg |
Domates, sofralık
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
206 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
205 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
204 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
203 mg |
Üzüm, kırmızı şaraplık, Kalecik Karası çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
203 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
202 mg |
Mantı, çiğ, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
202 mg |
İncir, Bursa Siyahı
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
202 mg |
Lahana, beyaz, baş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
201 mg |
Portakal, Washington Navel göbekli portakalı
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
200 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
199 mg |
Bergamot, meyve kabuğu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
198 mg |
Çilek, dondurulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
198 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
197 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
196 mg |
Pırasa
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
196 mg |
Yenidünya
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
194 mg |
Deniz börülcesi
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
193 mg |
Kayısı suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
193 mg |
Tahin helvası, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
192 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
191 mg |
Kraker, tuzlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
189 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
189 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
188 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
187 mg |
Portakal, Navelina Göbekli çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
187 mg |
Biber, Çarliston tipi
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
185 mg |
Mersin cezeryesi, cevizli
|
» Geleneksel gıdalar |
185 mg |
Soğan, mor, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
184 mg |
Erik, Avrupa erik Grubu, Stanley çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
184 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
183 mg |
Şeftali, J. Hale çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
183 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
183 mg |
Kiraz, beyaz, Starks Gold çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
182 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
181 mg |
Marul, baş salata, Iceberg
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
179 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
179 mg |
Biber, dolma
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
178 mg |
Ayva, Eşme çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
177 mg |
Trabzon hurması, meyve et rengi kahverengi, kararsız
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
177 mg |
Soğan, sarı, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
176 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
175 mg |
Şalgam
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
173 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
173 mg |
Pancar, şeker
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
172 mg |
Ananas
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
172 mg |
Gümüşhane dut pestili
|
» Geleneksel gıdalar |
170 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
167 mg |
Mandarin, Ovari Satsuma
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
167 mg |
Karayemiş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
166 mg |
Zeytin, siyah, sele
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
163 mg |
Mısır, tatlı, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
163 mg |
Kestane şekeri, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
162 mg |
Turşu, pancar, kırmızı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
162 mg |
Kiraz, kırmızı, Ziraat 0900 Napolyon çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
162 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
162 mg |
Geleboru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
161 mg |
Simit, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
161 mg |
Trabzon hurması, meyve et rengi sarı, kararlı
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
159 mg |
Muz, İthal çeşit
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
159 mg |
Ahududu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
159 mg |
Çilek
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
159 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
159 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
159 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
159 mg |
Yaprak sarma, zeytinyağlı, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
158 mg |
Baklava, cevizli, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
158 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
158 mg |
Limon, Interdonato
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
157 mg |
Baklava, fıstıklı, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
156 mg |
Salatalık
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
156 mg |
Kuşkonmaz, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
156 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
156 mg |
Vişne, konserve
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
155 mg |
Antep baklavası, fıstıklı
|
» Geleneksel gıdalar |
155 mg |
Portakal, Valensiya çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
153 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
151 mg |
Şeftali suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
150 mg |
Kara dut (rum dutu) suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
149 mg |
Bozdağ kestane şekeri, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
149 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
148 mg |
Yufka, pişmiş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
147 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
144 mg |
Fasulye, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
144 mg |
Bisküvi, tatlı (petit beure)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
143 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
142 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
142 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
142 mg |
Yaprak sarma, etli, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
141 mg |
Yaz helvası, cevizli, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
141 mg |
Elma, güzlük ve kışlık, Fuji çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
141 mg |
Erik, Japon erik grubu, Black Amber çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
140 mg |
Elma, yazlık, Gala çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
138 mg |
Ramazan pidesi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
137 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
136 mg |
Armut, yazlık, Santa Maria çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
136 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
135 mg |
Karpuz, çekirdekli, Diyarbakır
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
135 mg |
Mandarin, Okitsu Wase
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
135 mg |
Mısır çerezi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
134 mg |
Sütlaç, Hamsiköy, Trabzon
|
» Geleneksel gıdalar |
134 mg |
Limon, Meyer
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
133 mg |
Böğürtlen
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
132 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
131 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
130 mg |
Bamya, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
130 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
130 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
127 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
127 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
127 mg |
Greyfurt, Altıntop, Star Ruby
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
127 mg |
Tel kadayıf, çiğ, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
127 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
126 mg |
Biber, közlenmiş, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
126 mg |
Tel kadayıf, çiğ, Bingöl
|
» Geleneksel gıdalar |
124 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
123 mg |
Armut, kışlık, Deveci çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
122 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
122 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
121 mg |
Marmelat, kızılcık
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
121 mg |
Tel kadayıf, çiğ (hammadde, Antakya künefesi)
|
» Geleneksel gıdalar |
119 mg |
Tel kadayıf, çiğ (hammadde, Erzurum kadayıf dolması)
|
» Geleneksel gıdalar |
119 mg |
Reçel, kayısı
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
114 mg |
Greyfurt, Altıntop, Rio Red
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
114 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
113 mg |
Karpuz, çekirdekli
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
112 mg |
Yaprak sarma, zeytinyağlı, Tokat
|
» Geleneksel gıdalar |
112 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
112 mg |
Bazlama
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
111 mg |
Katmer, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
111 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
111 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
108 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
108 mg |
Hardaliye, Kırklareli
|
» Geleneksel gıdalar |
107 mg |
Reçel, ahududu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
106 mg |
Turşu, fasulye
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
106 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
105 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
105 mg |
Reçel, vişne
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
103 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
103 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
102 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
99 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
99 mg |
Karpuz, çekirdeksiz
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
99 mg |
Yaban mersini (mavi yemiş)
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
98 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
97 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
96 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
96 mg |
Mandarin, Nova
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
96 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
95 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
94 mg |
Asma yaprağı, salamura
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
94 mg |
Limon, Kütdiken
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
94 mg |
Gofret, kremalı, vanilya aromalı
|
» Şeker ve şekerli ürünler |
93 mg |
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60)
|
» Süt ve süt ürünleri |
91 mg |
Milföy hamuru, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
90 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
89 mg |
ayran, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
88 mg |
Elma suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
85 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
82 mg |
Çubuk turşusu, salatalık, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
80 mg |
Kayısı, konserve
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
80 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
78 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
78 mg |
Reçel, şeftali
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
78 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
77 mg |
Enginar, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
76 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
76 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
75 mg |
Üzüm suyu, kırmızı
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
75 mg |
Portakal suyu, konsantre
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
75 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
74 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
73 mg |
Patates nişastası
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
72 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
71 mg |
Ekmek, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
71 mg |
Mantar, beyaz şapkalı, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
70 mg |
Marmelat, kuşburnu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
69 mg |
Yaz helvası, cevizli, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
68 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
68 mg |
İzmit pişmaniyesi
|
» Geleneksel gıdalar |
68 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
65 mg |
Kazandibi, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
64 mg |
Kazandibi, izmir
|
» Geleneksel gıdalar |
64 mg |
Vişne suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
64 mg |
Tahin helvası, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
63 mg |
Keşkül, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
63 mg |
Keşkül, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
63 mg |
Tahin helvası, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
63 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
63 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
61 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
60 mg |
Şeker, esmer, küp
|
» Şeker ve şekerli ürünler |
58 mg |
Keşkül, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
57 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
56 mg |
Kazandibi, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
56 mg |
Sirke, üzüm
|
» Muhtelif gıda |
56 mg |
Turşu, lahana
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
56 mg |
Muhallebi, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
56 mg |
Börülce, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
55 mg |
Reçel, çilek
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
55 mg |
Yufka, böreklik, çiğ
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
54 mg |
Turşu, havuç
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
54 mg |
Sirke, elma
|
» Muhtelif gıda |
53 mg |
Çilek suyu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
52 mg |
Turşu, biber
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
50 mg |
Yaprak sarma, zeytinyağlı, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
47 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
46 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
43 mg |
Sütlaç, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
42 mg |
Sütlaç, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
42 mg |
Reçel, böğürtlen
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
41 mg |
Lokum, safranlı, antep fıstıklı, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
40 mg |
Lokum, kaymaklı, Afyon
|
» Geleneksel gıdalar |
40 mg |
Reçel, ayva
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
39 mg |
Muhallebi, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
39 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
38 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
37 mg |
Reçel, incir
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
34 mg |
İskilip turşusu, salatalık, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
28 mg |
Zeytin, yeşil, kokteyl, biberli
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
24 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
23 mg |
Tuz, iri salamura
|
» Muhtelif gıda |
21 mg |
Buğday nişastası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
20 mg |
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82)
|
» Süt ve süt ürünleri |
20 mg |
Reçel, portakal
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
20 mg |
Güllaç, yaprak, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
19 mg |
Lokum, sade, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
19 mg |
Zeytin, yeşil, salamura
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
18 mg |
Koyun, kuyruk yağı
|
» Et ve et ürünleri |
17 mg |
Un, düşük proteinli, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
15 mg |
Aromalı içecek, gazlı, portakal aromalı
|
» İçecekler |
14 mg |
Bisküvi, düşük proteinli, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
13 mg |
Makarna, düşük proteinli, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
13 mg |
Pestil, üzüm, Ürgüp, Nevşehir
|
» Geleneksel gıdalar |
12 mg |
Pestil, üzüm, Gaziantep
|
» Geleneksel gıdalar |
12 mg |
Tuz, sofra, iyotlu
|
» Muhtelif gıda |
10 mg |
Limonata
|
» İçecekler |
10 mg |
Reçel, gül, Isparta
|
» Geleneksel gıdalar |
9 mg |
Mısır nişastası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
8 mg |
Doğal zengin mineralli gazlı içecek, limon aromalı
|
» İçecekler |
7 mg |
Tonik
|
» İçecekler |
5 mg |
Şeker, beyaz, küp
|
» Şeker ve şekerli ürünler |
4 mg |
Kola
|
» İçecekler |
2 mg |
Aromalı içecek, gazlı, sade
|
» İçecekler |
2 mg |
Patlıcan, közlenmiş, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1 mg |
Turşu, acur
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1 mg |
Kola, enerjisi azaltılmış
|
» İçecekler |
1 mg |
Su, doğal mineralli
|
» İçecekler |
1 mg |
Su, içme-kullanma
|
» İçecekler |
0 mg |
Su, içme
|
» İçecekler |
0 mg |