ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.01.0062
Bilimsel isim :
Eriolobus trilobatus (Labill. ex Poir.) M.Roem.
Yöresel isim :
Geyikelması, geyicek
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 109 109 109
Enerji kJ 454 454 454
Su g 70,85 70,85 70,85
Kül g 0,77 0,77 0,77
Yağ, toplam g 3,26 3,26 3,26
Karbonhidrat g 14,49 14,49 14,49
Lif, toplam diyet g 10,63 10,63 10,63
Demir, Fe mg 0,58 0,58 0,58
Fosfor, P mg 10 10 10
Kalsiyum, Ca mg 38 38 38
Magnezyum, Mg mg 11 11 11
Potasyum, K mg 263 263 263
Sodyum, Na mg 1 1 1
Çinko, Zn mg 0,13 0,13 0,13
C vitamini mg 3,3 3,3 3,3
L-askorbik asit mg 3,3 3,3 3,3
Tiamin mg 0,007 0,007 0,007
Riboflavin mg 0,052 0,052 0,052
Niasin mg 0,227 0,227 0,227
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.