ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
11.02.0013
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,7200
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 38 38 38
Enerji kJ 158 158 158
Su g 91,66 91,66 91,66
Kül g 0,07 0,07 0,07
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 1,24 1,24 1,24
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Alkol g 4,8 4,8 4,8
Tiamin mg 0,008 0,008 0,008
Riboflavin mg 0,027 0,027 0,027
Niasin mg 0,423 0,423 0,423
B-6 vitamini, toplam mg 0,034 0,034 0,034
Alanin mg 14 14 14
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.