Maya, hamur, kuru
|
» Muhtelif gıda |
1,800 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,613 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1,438 mg |
Antep fıstığı, iç, kavrulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,418 mg |
Buğday kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1,202 mg |
Sarımsak, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1,146 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
0,856 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,836 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,786 mg |
Biber, süs, turşuluk
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,750 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,722 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
0,660 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
0,618 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,579 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
0,560 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,549 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
0,536 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,535 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
0,530 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,520 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
0,519 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,515 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
0,511 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,485 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
0,475 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,467 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
0,455 mg |
Fındık, iç, kavrulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,450 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
0,443 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
0,440 mg |
Biber, kırmızı, California Wonder tipi
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,438 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
0,433 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,421 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
0,416 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,407 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
0,405 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
0,403 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
0,400 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
0,400 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
0,389 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
0,388 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
0,380 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
0,374 mg |
Biber, sivri
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,368 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
0,367 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
0,366 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
0,357 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
0,356 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
0,351 mg |
Muz, Anamur çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,349 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
0,344 mg |
Maya, hamur, yaş
|
» Muhtelif gıda |
0,344 mg |
Pastırma çemeni, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
0,341 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,339 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,338 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
0,337 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
0,337 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
0,336 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,334 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,333 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
0,331 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
0,330 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
0,326 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,323 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,322 mg |
Muz, İthal çeşit
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,321 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,320 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,320 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
0,316 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
0,316 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
0,312 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
0,310 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
0,310 mg |
Biber, Çarliston tipi
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,308 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,308 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
0,307 mg |
Keşkül, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,306 mg |
Biber, dolma
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,303 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,302 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
0,300 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,300 mg |
İğde, kültür, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,291 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,290 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,286 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
0,284 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
0,282 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,280 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,280 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
0,279 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
0,278 mg |
Biber, sarı, California Wonder tipi
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,274 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0,271 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
0,270 mg |
Bergamot, meyve kabuğu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,266 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
0,265 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
0,264 mg |
Kestane
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,263 mg |
Ebegümeci
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,263 mg |
Nane
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,261 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,260 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,260 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,260 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,260 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,259 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
0,253 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,253 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
0,252 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
0,251 mg |
Mısır, tatlı, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,251 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
0,250 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,250 mg |
Ispanak
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,249 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
0,247 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
0,245 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,244 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,240 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,240 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
0,240 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
0,238 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,238 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
0,237 mg |
Kereviz, kök
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,233 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
0,232 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,230 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,229 mg |
Brokoli
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,227 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
0,226 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
0,226 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,225 mg |
Tere
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,218 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,218 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,218 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
0,216 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
0,215 mg |
Avokado
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,211 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
0,211 mg |
Sarımsak, kök, sap
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,208 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,207 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
0,207 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,204 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
0,203 mg |
Dereotu
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,201 mg |
Şalgam
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,188 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,188 mg |
Bamya
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,183 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
0,181 mg |
Isırgan
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,179 mg |
Bakla
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,178 mg |
Lahana, Brüksel
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,175 mg |
İncir, Bursa Siyahı
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,174 mg |
Kabak, kışlık, kestane
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,173 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
0,173 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,171 mg |
Patates, nişastalık, beyaz etli, Lady Rosetta, Hermes
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,170 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
0,165 mg |
Bozdağ kestane şekeri, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,164 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
0,161 mg |
Semizotu
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,160 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0,160 mg |
Ispanak, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,160 mg |
Kabak çekirdeği, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,158 mg |
Lahana, kara
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,158 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,156 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,156 mg |
Pazı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,156 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
0,152 mg |
Karnabahar
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,149 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,141 mg |
Roka
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,140 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
0,138 mg |
Pırasa
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,132 mg |
Kereviz, sap
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,132 mg |
Börülce
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,128 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0,126 mg |
Ananas
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,125 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,124 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,121 mg |
Patates, sofralık, sarı, Marfona, Granola, Marabel
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,120 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
0,120 mg |
Kuşkonmaz
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,118 mg |
Soğan, sarı, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,117 mg |
Bezelye
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,116 mg |
Tel kadayıf, çiğ, Bingöl
|
» Geleneksel gıdalar |
0,116 mg |
Baklava, fıstıklı, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,115 mg |
Kabak, kışlık, balkabağı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,112 mg |
Kayısı, Hacıhaliloğlu, günkurusu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,110 mg |
Lahana, kırmızı, baş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,107 mg |
Soğan, taze, kök, sap
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,107 mg |
Kestane şekeri, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
0,106 mg |
Soğan, mor, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,106 mg |
Maydanoz
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,105 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,104 mg |
Karpuz, çekirdeksiz
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,103 mg |
Rezene, kök, sap
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,102 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,102 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,102 mg |
Turp, siyah
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,101 mg |
Fasulye, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,100 mg |
Kabak, yazlık, koyu yeşil
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,100 mg |
Kavun, yazlık, çitili kavun, Kantalop
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,100 mg |
Bamya, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,099 mg |
Portakal, Washington Navel göbekli portakalı
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,099 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,098 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,097 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,096 mg |
Baklava, cevizli, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
0,096 mg |
Kivi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,096 mg |
Havuç, turuncu
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,093 mg |
Turp, Fındık
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,092 mg |
Lahana, beyaz, baş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,091 mg |
Erik, Avrupa erik grubu, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,090 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
0,089 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,088 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,087 mg |
Fasulye
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,086 mg |
Tel kadayıf, çiğ, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
0,086 mg |
Mandarin, Klemantin
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,086 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0,085 mg |
Tel kadayıf, çiğ (hammadde, Erzurum kadayıf dolması)
|
» Geleneksel gıdalar |
0,084 mg |
Domates, sofralık, kiraz
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,083 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,083 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
0,083 mg |
Antep baklavası, fıstıklı
|
» Geleneksel gıdalar |
0,080 mg |
Patlıcan, uzun
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,079 mg |
Enginar
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,078 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
0,078 mg |
Yaban mersini (mavi yemiş)
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,077 mg |
Domates, sofralık
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,076 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,076 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,075 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,074 mg |
Ramazan pidesi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,074 mg |
Üzüm, kırmızı şaraplık, Kalecik Karası çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,073 mg |
Mantar, beyaz şapkalı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,072 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,072 mg |
Badem, kabuklu, tatlı, çağla
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,072 mg |
Havuç, siyah
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,072 mg |
Kabak, yazlık, sakız, açık yeşil
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,071 mg |
Limon, Interdonato
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,070 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,070 mg |
Yaprak sarma, etli, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
0,069 mg |
Bezelye, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,069 mg |
Mantı, çiğ, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
0,068 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,067 mg |
Mandarin, Ovari Satsuma
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,067 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,066 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,066 mg |
Üzüm, beyaz şaraplık, Narince çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,066 mg |
Portakal, Valensiya çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,066 mg |
Limon, Kütdiken
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,066 mg |
Karayemiş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,066 mg |
Erik, Avrupa erik Grubu, Stanley çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,065 mg |
Acur
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,064 mg |
Kayısı, erkenci, sofralık , Tyrinthe
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,063 mg |
Üzüm, renkli, erkenci, Kardinal çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,063 mg |
Greyfurt, Altıntop, Rio Red
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,062 mg |
Bisküvi, düşük proteinli, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,062 mg |
Ekmek, kepekli
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,061 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,061 mg |
Kayısı, Hacıhaliloğlu, kükürtlü, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,061 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
0,061 mg |
Kavun, kışlık Kırkağaç
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,061 mg |
Marul, kıvırcık, salata
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,061 mg |
Marul, baş salata, Iceberg
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,060 mg |
Makarna, düşük proteinli, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,060 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,060 mg |
Patlıcan, yuvarlak, Topan
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,059 mg |
Bisküvi, tatlı (petit beure)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,059 mg |
Mandarin, Okitsu Wase
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,058 mg |
Marul, uzun yapraklı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,057 mg |
Mandarin, Nova
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,057 mg |
Simit, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,057 mg |
Geleboru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,056 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,056 mg |
Nar, Hicaz çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,055 mg |
Turp, kırmızı iri
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,055 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,055 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,054 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,054 mg |
Üzüm, beyaz, orta mevsim, Razaki çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,054 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
0,053 mg |
Greyfurt, Altıntop, Star Ruby
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,053 mg |
Karpuz, çekirdekli
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,053 mg |
Dut, beyaz, sofralık
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,052 mg |
Limon, Meyer
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,052 mg |
Üzüm, renkli, orta mevsim, Alphonse Lavalle çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,052 mg |
Üzüm, beyaz, geç mevsim, Müşküle çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,052 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,051 mg |
Portakal, Navelina Göbekli çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,051 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,050 mg |
Üzüm, beyaz, erkenci, Yalova İncisi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,050 mg |
Ayva, Eşme çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,049 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,049 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,049 mg |
Erik, Japon erik grubu, Black Amber çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,048 mg |
Pancar, kırmızı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,048 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
0,048 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,048 mg |
Yenidünya
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,048 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,047 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,047 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0,047 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
0,047 mg |
Trabzon hurması, meyve et rengi kahverengi, kararsız
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,046 mg |
Keşkül, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,046 mg |
Üzüm, renkli, geç mevsim, Hönüsü çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,044 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,044 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,044 mg |
Kızılcık
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,043 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,042 mg |
Karpuz, çekirdekli, Diyarbakır
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,042 mg |
Kiraz, beyaz, Starks Gold çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,041 mg |
Yaprak sarma, zeytinyağlı, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,041 mg |
Böğürtlen
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,040 mg |
Pancar, kırmızı, yemeklik, Leyla
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,040 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,040 mg |
Salatalık
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,039 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,039 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,039 mg |
Enginar, dondurulmuş
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,038 mg |
Elma, yazlık, Gala çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,038 mg |
Yaprak sarma, zeytinyağlı, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
0,037 mg |
Çilek
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,036 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,036 mg |
Badem ezmesi, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,036 mg |
Elma, güzlük ve kışlık, Fuji çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,036 mg |
Trabzon hurması, meyve et rengi sarı, kararlı
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,035 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,035 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0,035 mg |
Bira
|
» İçecekler |
0,034 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
0,034 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,034 mg |
Pancar, şeker
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,033 mg |
Kiraz, kırmızı, Ziraat 0900 Napolyon çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,033 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
0,032 mg |
Un, düşük proteinli, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,032 mg |
Şeftali, erkenci
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,032 mg |
Ahududu
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,032 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,031 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,030 mg |
Yaprak sarma, zeytinyağlı, Tokat
|
» Geleneksel gıdalar |
0,029 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,028 mg |
Sütlaç, Hamsiköy, Trabzon
|
» Geleneksel gıdalar |
0,028 mg |
Şeftali, J. Hale çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,026 mg |
Badem ezmesi, Edirne
|
» Geleneksel gıdalar |
0,026 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,026 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
0,025 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,024 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,023 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,023 mg |
Nektarin, Big Top çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,022 mg |
Sütlaç, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
0,022 mg |
Sütlaç, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,022 mg |
Armut, yazlık, Santa Maria çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,022 mg |
Armut, kışlık, Deveci çeşidi
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,019 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,018 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
0,018 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
0,017 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,016 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,016 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
0,015 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
0,014 mg |
Keşkül, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
0,014 mg |
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,013 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,012 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,011 mg |
Vişne, Kütahya
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,010 mg |
Kazandibi, izmir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,010 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0,008 mg |
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,008 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
0,008 mg |
Kazandibi, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
0,008 mg |
Ekmek, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,008 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
0,007 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0,007 mg |
Kazandibi, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,005 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0,003 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
0,003 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,000 mg |
Güllaç, yaprak, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,000 mg |
Muhallebi, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,000 mg |
Muhallebi, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
0,000 mg |