Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
3054 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
2642 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
2511 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
2133 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
2130 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
2113 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
2094 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
2021 mg |
Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini)
|
» Muhtelif gıda |
1933 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1932 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1848 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
1725 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
1662 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
1531 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1444 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
1441 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1438 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1436 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
1435 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1418 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1414 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
1397 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1390 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1388 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1387 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
1373 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
1372 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1368 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1350 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
1347 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1337 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
1321 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1321 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1316 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1309 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
1297 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1297 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
1293 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
1288 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1287 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1285 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1271 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
1262 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1262 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1257 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1242 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
1240 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
1232 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1226 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
1201 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
1189 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1187 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
1181 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
1180 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1165 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1158 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
1156 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
1129 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
1128 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1116 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
1116 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
1104 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
1076 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
1063 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1051 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1041 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1020 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
1012 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
981 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
966 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
965 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
956 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
948 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
941 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
932 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
927 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
922 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
908 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
901 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
894 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
875 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
862 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
852 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
851 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
846 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
846 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
844 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
820 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
799 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
791 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
791 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
780 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
777 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
773 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
767 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
752 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
748 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
742 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
741 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
739 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
722 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
717 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
716 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
704 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
700 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
700 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
695 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
689 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
688 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
680 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
676 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
660 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
657 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
646 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
644 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
640 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
636 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
632 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
629 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
621 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
610 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
599 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
597 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
579 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
575 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
568 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
568 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
557 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
555 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
550 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
544 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
544 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
540 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
533 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
531 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
513 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
499 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
497 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
488 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
472 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
467 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
466 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
465 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
461 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
458 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
453 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
449 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
416 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
409 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
405 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
401 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
401 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
397 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
395 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
393 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
387 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
375 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
368 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
362 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
360 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
359 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
358 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
357 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
352 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
338 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
335 mg |
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
333 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
328 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
324 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
322 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
321 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
311 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
308 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
300 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
300 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
292 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
290 mg |
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
286 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
273 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
265 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
264 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
257 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
252 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
212 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
205 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
203 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
202 mg |
Kek, kakaolu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
198 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
198 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
182 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
182 mg |
Milföy hamuru, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
178 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
168 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
165 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
159 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
158 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
152 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
150 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
147 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
145 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
143 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
134 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
134 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
131 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
129 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
127 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
124 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
120 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
109 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
108 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
104 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
99 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
96 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
95 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
94 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
93 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
92 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
89 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
87 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
85 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
80 mg |
ayran, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
69 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
56 mg |
Kuş üzümü, kurutulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
54 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
52 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
33 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
18 mg |
Bira
|
» İçecekler |
14 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |