ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
06.02.0005
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 353 353 353
Enerji kJ 1476 1476 1476
Su g 10,62 10,62 10,62
Kül g 0,20 0,20 0,20
Protein g 0,17 0,17 0,17
Azot g 0,03 0,03 0,03
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 86,98 86,98 86,98
Lif, toplam diyet g 2,03 2,03 2,03
Nişasta g 81,95 81,95 81,95
Tuz mg 70 70 70
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 38 38 38
Kalsiyum, Ca mg 18 18 18
Magnezyum, Mg mg 4 4 4
Potasyum, K mg 20 20 20
Sodyum, Na mg 28 28 28
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.