ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0083
Bilimsel isim :
Ficus carica L. cv. Sarılop
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 303 303 303
Enerji kJ 1266 1266 1266
Su g 20,12 20,12 20,12
Kül g 0,59 0,59 0,59
Protein g 3,13 3,13 3,13
Azot g 0,50 0,50 0,50
Yağ, toplam g 0,60 0,60 0,60
Karbonhidrat g 66,81 66,81 66,81
Lif, toplam diyet g 8,76 8,76 8,76
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 34,47 34,47 34,47
Fruktoz g 32,50 32,50 32,50
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 20 20 20
Demir, Fe mg 0,97 0,97 0,97
Fosfor, P mg 34 34 34
Kalsiyum, Ca mg 97 97 97
Magnezyum, Mg mg 61 61 61
Potasyum, K mg 436 436 436
Sodyum, Na mg 8 8 8
Çinko, Zn mg 0,24 0,24 0,24
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.