ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0059
Bilimsel isim :
Ficus carica L. cv. Sarılop
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 298 298 298
Enerji kJ 1248 1248 1248
Su g 19,18 19,18 19,18
Kül g 2,24 2,24 2,24
Protein g 3,31 3,31 3,31
Azot g 0,53 0,53 0,53
Yağ, toplam g 0,80 0,80 0,80
Karbonhidrat g 64,41 64,41 64,41
Lif, toplam diyet g 10,06 10,06 10,06
Sakaroz g 0,03 0,03 0,03
Glukoz g 19,67 19,67 19,67
Fruktoz g 17,72 17,72 17,72
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 13 13 13
Demir, Fe mg 3,19 3,19 3,19
Fosfor, P mg 109 109 109
Kalsiyum, Ca mg 184 184 184
Magnezyum, Mg mg 94 94 94
Potasyum, K mg 474 474 474
Sodyum, Na mg 5 5 5
Çinko, Zn mg 0,65 0,65 0,65
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.