ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0082
Bilimsel isim :
Ficus carica L. cv. Sarılop
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 298 298 298
Enerji kJ 1247 1247 1247
Su g 19,22 19,22 19,22
Kül g 2,31 2,31 2,31
Protein g 3,25 3,25 3,25
Azot g 0,52 0,52 0,52
Yağ, toplam g 0,60 0,60 0,60
Karbonhidrat g 65,20 65,20 65,20
Lif, toplam diyet g 9,42 9,42 9,42
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 27,81 27,81 27,81
Fruktoz g 24,99 24,99 24,99
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 148 148 148
Demir, Fe mg 1,39 1,39 1,39
Fosfor, P mg 81 81 81
Kalsiyum, Ca mg 141 141 141
Magnezyum, Mg mg 80 80 80
Potasyum, K mg 830 830 830
Sodyum, Na mg 59 59 59
Çinko, Zn mg 0,36 0,36 0,36
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.