ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0098
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 273 273 273
Enerji kJ 1141 1141 1141
Su g 27,42 27,42 27,42
Kül g 2,49 2,49 2,49
Protein g 0,69 0,69 0,69
Azot g 0,11 0,11 0,11
Yağ, toplam g 0,16 0,16 0,16
Karbonhidrat g 65,04 65,04 65,04
Lif, toplam diyet g 4,20 4,20 4,20
Sakaroz g 0,44 0,44 0,44
Glukoz g 26,83 26,83 26,83
Fruktoz g 25,46 25,46 25,46
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 128 128 128
Demir, Fe mg 1,57 1,57 1,57
Fosfor, P mg 67 67 67
Kalsiyum, Ca mg 112 112 112
Magnezyum, Mg mg 64 64 64
Potasyum, K mg 1306 1306 1306
Sodyum, Na mg 51 51 51
Çinko, Zn mg 0,63 0,63 0,63
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.