ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0087
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 242 242 242
Enerji kJ 1013 1013 1013
Su g 38,44 38,44 38,44
Kül g 0,95 0,95 0,95
Protein g 1,13 1,13 1,13
Azot g 0,18 0,18 0,18
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 59,28 59,28 59,28
Lif, toplam diyet g 0,21 0,21 0,21
Sakaroz g 0,74 0,74 0,74
Glukoz g 29,37 29,37 29,37
Fruktoz g 28,81 28,81 28,81
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,26 0,26 0,26
Tuz mg 25 25 25
Demir, Fe mg 0,45 0,45 0,45
Fosfor, P mg 40 40 40
Kalsiyum, Ca mg 32 32 32
Magnezyum, Mg mg 42 42 42
Potasyum, K mg 832 832 832
Sodyum, Na mg 10 10 10
Çinko, Zn mg 0,04 0,04 0,04
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.