ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0080
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 246 246 246
Enerji kJ 1030 1030 1030
Su g 38,34 38,34 38,34
Protein g 0,75 0,75 0,75
Azot g 0,12 0,12 0,12
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 60,62 60,62 60,62
Lif, toplam diyet g 0,29 0,29 0,29
Sakaroz g 2,64 2,64 2,64
Glukoz g 29,31 29,31 29,31
Fruktoz g 28,13 28,13 28,13
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,21 0,21 0,21
Tuz mg 4 4 4
Demir, Fe mg 0,91 0,91 0,91
Fosfor, P mg 39 39 39
Kalsiyum, Ca mg 30 30 30
Magnezyum, Mg mg 23 23 23
Potasyum, K mg 586 586 586
Sodyum, Na mg 1 1 1
Çinko, Zn mg 0,51 0,51 0,51
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.