ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0078
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 240 240 240
Enerji kJ 1003 1003 1003
Su g 38,64 38,64 38,64
Kül g 1,19 1,19 1,19
Protein g 1,00 1,00 1,00
Azot g 0,16 0,16 0,16
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 58,70 58,70 58,70
Lif, toplam diyet g 0,47 0,47 0,47
Sakaroz g 0,67 0,67 0,67
Glukoz g 17,73 17,73 17,73
Fruktoz g 27,74 27,74 27,74
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,13 0,13 0,13
Tuz mg 23 23 23
Demir, Fe mg 0,43 0,43 0,43
Fosfor, P mg 38 38 38
Kalsiyum, Ca mg 32 32 32
Magnezyum, Mg mg 39 39 39
Potasyum, K mg 779 779 779
Sodyum, Na mg 9 9 9
Çinko, Zn mg 0,04 0,04 0,04
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.