ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0005
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 49 49 49
Enerji kJ 206 206 206
Su g 72,48 72,48 72,48
Kül g 12,39 12,39 12,39
Protein g 3,50 3,50 3,50
Azot g 0,56 0,56 0,56
Yağ, toplam g 1,62 1,62 1,62
Karbonhidrat g 0,33 0,33 0,33
Lif, toplam diyet g 9,68 9,68 9,68
Tuz mg 6254 6254 6254
Demir, Fe mg 6,07 6,07 6,07
Fosfor, P mg 30 30 30
Kalsiyum, Ca mg 1421 1421 1421
Magnezyum, Mg mg 32 32 32
Potasyum, K mg 94 94 94
Sodyum, Na mg 2502 2502 2502
Çinko, Zn mg 1,44 1,44 1,44
Selenyum, Se µg 1,1 1,1 1,1
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.