ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Belirteç :
SE
Birim:
µg - Mikrogram
Method :
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Gıda Listesi
388 records listed.
Gıda Grup Ortalama
Yenilebilir sakatat, dana böbrek » Et ve et ürünleri 155,3 µg
Mercimek, yeşil, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 102,0 µg
Yumurta, bıldırcın, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 54,9 µg
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer » Et ve et ürünleri 53,3 µg
Yumurta, tavuk, sarı » Yumurta ve yumurta ürünleri 53,0 µg
Midye, Akdeniz, kara midye » Balık ve su ürünleri 48,9 µg
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 47,5 µg
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 46,6 µg
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 43,9 µg
Susam tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 40,8 µg
Mercimek, kırmızı, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 40,4 µg
Palamut » Balık ve su ürünleri 39,2 µg
Kalkan » Balık ve su ürünleri 37,8 µg
Keçi eti, kol » Et ve et ürünleri 35,6 µg
Yumurta, sarı, pastörize » Yumurta ve yumurta ürünleri 34,7 µg
Barbunya (barbun) » Balık ve su ürünleri 33,3 µg
İstavrit » Balık ve su ürünleri 31,2 µg
Keçi eti, sırt » Et ve et ürünleri 31,1 µg
Nohut, Koçbaşı, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 31,1 µg
Lüfer » Balık ve su ürünleri 28,8 µg
Yumurta, devekuşu, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 28,6 µg
Yenilebilir sakatat, dana dalak » Et ve et ürünleri 27,7 µg
Bıldırcın eti, derisiz » Et ve et ürünleri 27,6 µg
Karides, derin su pembe » Balık ve su ürünleri 26,9 µg
Yumurta, tavuk, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 26,9 µg
Hamsi » Balık ve su ürünleri 26,4 µg
Mezgit » Balık ve su ürünleri 23,4 µg
Piliç eti, kanat » Et ve et ürünleri 22,8 µg
Piliç eti, but » Et ve et ürünleri 22,3 µg
Yenilebilir sakatat, dana akciğer » Et ve et ürünleri 21,9 µg
Tirsi » Balık ve su ürünleri 21,8 µg
Devekuşu eti, but » Et ve et ürünleri 21,7 µg
Yenilebilir sakatat, dana kalp » Et ve et ürünleri 21,7 µg
Peynir, keçi » Süt ve süt ürünleri 21,0 µg
Zargana » Balık ve su ürünleri 20,8 µg
Piliç eti, göğüs, derisiz » Et ve et ürünleri 20,0 µg
Tahin, İstanbul » Geleneksel gıdalar 19,8 µg
Börülce, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 19,0 µg
Afyon pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 19,0 µg
Keçi eti, bel » Et ve et ürünleri 18,9 µg
Keten tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 18,8 µg
Tahin, Konya » Geleneksel gıdalar 18,8 µg
Berlam » Balık ve su ürünleri 18,7 µg
Kayseri pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 18,0 µg
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 17,2 µg
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 17,1 µg
Hindi eti, but, derisiz » Et ve et ürünleri 17,1 µg
Devekuşu eti, göğüs » Et ve et ürünleri 17,0 µg
Yer fıstığı, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 17,0 µg
Döner, piliç eti, çiğ » Et ve et ürünleri 16,8 µg
Tavşan eti, derisiz » Et ve et ürünleri 16,6 µg
Sucuk, Erzurum » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 16,2 µg
Erzincan tulum peyniri » Geleneksel gıdalar 15,6 µg
Yenilebilir sakatat, dana beyin » Et ve et ürünleri 15,5 µg
Peynir, tulum, İzmir » Geleneksel gıdalar 15,2 µg
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 15,1 µg
Mantar, beyaz şapkalı » Sebze ve sebze ürünleri 15,0 µg
Kefal, pasifik (Rus kefali) » Balık ve su ürünleri 14,9 µg
Kayseri sucuğu » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 14,6 µg
Kavurma, et, Konya » Geleneksel gıdalar 14,5 µg
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60) » Süt ve süt ürünleri 14,3 µg
Kefal, sarı kulak » Balık ve su ürünleri 14,0 µg
Kavurma, et, Diyarbakır » Geleneksel gıdalar 14,0 µg
Levrek, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 13,7 µg
Peynir, tulum, Mersin » Geleneksel gıdalar 13,6 µg
Çipura, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 13,2 µg
Yenilebilir sakatat, dana dil » Et ve et ürünleri 12,9 µg
Tahin helvası, Safranbolu » Geleneksel gıdalar 12,5 µg
Mısır çerezi » Tahıl ve tahıl ürünleri 12,3 µg
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz » Et ve et ürünleri 12,3 µg
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç » Et ve et ürünleri 12,0 µg
Bezelye, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 11,8 µg
Galeta, sade » Tahıl ve tahıl ürünleri 11,7 µg
Yenilebilir sakatat, dana işkembe » Et ve et ürünleri 11,6 µg
Dana eti, but » Et ve et ürünleri 11,6 µg
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi » Et ve et ürünleri 10,9 µg
Sığır eti, pirzola » Et ve et ürünleri 10,7 µg
Sığır eti, bonfile » Et ve et ürünleri 10,7 µg
Pastırma, Kastamonu » Geleneksel gıdalar 10,7 µg
Ezine peyniri » Geleneksel gıdalar 10,6 µg
Peynir, otlu, Van » Geleneksel gıdalar 10,2 µg
Yumurta, tavuk, beyaz (ak) » Yumurta ve yumurta ürünleri 10,0 µg
kasap köfte, dana, çiğ » Et ve et ürünleri 10,0 µg
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin » Muhtelif gıda 10,0 µg
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı » Süt ve süt ürünleri 10,0 µg
Peynir, koyun » Süt ve süt ürünleri 10,0 µg
Tritikale » Tahıl ve tahıl ürünleri 9,9 µg
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç » Et ve et ürünleri 9,8 µg
Sığır eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 9,8 µg
Döner, et, Kastamonu, pişmiş » Geleneksel gıdalar 9,7 µg
Antep fıstığı, iç, kavrulmuş » Meyve ve meyve ürünleri 9,7 µg
Edirne beyaz peyniri » Geleneksel gıdalar 9,5 µg
Emülsifiye et ürünü, salam, dana » Et ve et ürünleri 9,5 µg
Kavurma, et, Erzurum » Geleneksel gıdalar 9,5 µg
Yulaf, beyaz » Tahıl ve tahıl ürünleri 9,4 µg
Dana eti, bonfile » Et ve et ürünleri 9,2 µg
Yaz helvası, cevizli, İzmir » Geleneksel gıdalar 9,2 µg
Dana eti, pirzola » Et ve et ürünleri 9,1 µg
Tuz, sofra, iyotsuz » Muhtelif gıda 9,0 µg
Dana eti, kol » Et ve et ürünleri 8,7 µg
Biber, kırmızı, dolmalık, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 8,6 µg
Sığır eti, kol » Et ve et ürünleri 8,6 µg
Koyun eti, kol » Et ve et ürünleri 8,5 µg
Eski kaşar, Kars » Geleneksel gıdalar 8,5 µg
Jambon, piliç » Et ve et ürünleri 8,4 µg
Simit, İzmir » Geleneksel gıdalar 8,4 µg
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç » Et ve et ürünleri 8,3 µg
Sığır eti, but » Et ve et ürünleri 8,2 µg
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak » Et ve et ürünleri 8,2 µg
Haşhaş tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 8,1 µg
Koyun eti, sırt » Et ve et ürünleri 7,9 µg
Maydanoz, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 7,8 µg
Denizli leblebisi » Geleneksel gıdalar 7,7 µg
Mantar, beyaz şapkalı, konserve » Sebze ve sebze ürünleri 7,7 µg
Dana eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 7,7 µg
Ekmek, kepekli » Tahıl ve tahıl ürünleri 7,7 µg
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi » Et ve et ürünleri 7,4 µg
Tuz, iri salamura » Muhtelif gıda 7,3 µg
Buğday, makarnalık » Tahıl ve tahıl ürünleri 7,2 µg
Kuzu eti, but » Et ve et ürünleri 7,2 µg
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 7,2 µg
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze) » Süt ve süt ürünleri 7,2 µg
Isıl işlem görmüş sucuk, dana » Et ve et ürünleri 7,2 µg
Döner, et, pişmiş, Bursa » Geleneksel gıdalar 7,2 µg
Yumurta, beyaz, pastörize » Yumurta ve yumurta ürünleri 7,2 µg
Arpa, altı sıralı » Tahıl ve tahıl ürünleri 6,6 µg
Ekmek, tam buğday unlu » Tahıl ve tahıl ürünleri 6,6 µg
Çay, siyah, kuru » İçecekler 6,6 µg
Koyun eti, but » Et ve et ürünleri 6,6 µg
Fasulye, dermason, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 6,6 µg
Yaprak sarma, etli, Safranbolu » Geleneksel gıdalar 6,5 µg
Yaz helvası, cevizli, Safranbolu » Geleneksel gıdalar 6,5 µg
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi » Et ve et ürünleri 6,5 µg
Ramazan pidesi » Tahıl ve tahıl ürünleri 6,4 µg
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek » Muhtelif gıda 6,4 µg
Yoğurt, süzme, Konya » Geleneksel gıdalar 6,4 µg
Yoğurt, süzme, Burdur » Geleneksel gıdalar 6,2 µg
Badem, iç, kavulmuş » Meyve ve meyve ürünleri 6,2 µg
Çubuk turşusu, salatalık, Ankara » Geleneksel gıdalar 6,1 µg
Tuz, sofra, iyotlu » Muhtelif gıda 6,1 µg
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara » Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar 6,1 µg
Çökelek, Mersin » Geleneksel gıdalar 6,1 µg
Jambon, dana » Et ve et ürünleri 6,0 µg
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana » Et ve et ürünleri 6,0 µg
Döner, kıyma, çiğ » Et ve et ürünleri 6,0 µg
Kuzu eti, bel » Et ve et ürünleri 5,9 µg
Barbunya fasulyesi, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 5,7 µg
Çökelek, Çorum » Geleneksel gıdalar 5,6 µg
Domates, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 5,6 µg
Süt, insan, erişkin » Süt ve süt ürünleri 5,6 µg
Kuzu eti, sırt » Et ve et ürünleri 5,6 µg
Patlıcan, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 5,6 µg
Pestil, dut, Erzurum » Geleneksel gıdalar 5,5 µg
Kolza tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 5,4 µg
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze » Meyve ve meyve ürünleri 5,4 µg
Kahve, çözünebilir » İçecekler 5,3 µg
Bisküvi, tatlı (petit beure) » Tahıl ve tahıl ürünleri 5,2 µg
Arpa, iki sıralı » Tahıl ve tahıl ürünleri 5,2 µg
Baklava, cevizli, Safranbolu » Geleneksel gıdalar 5,1 µg
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45) » Süt ve süt ürünleri 5,0 µg
Buğday, ekmeklik » Tahıl ve tahıl ürünleri 4,9 µg
Koyun eti, bel » Et ve et ürünleri 4,8 µg
Kuzu eti, kol » Et ve et ürünleri 4,8 µg
Koca darı, sorgum » Tahıl ve tahıl ürünleri 4,7 µg
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski) » Süt ve süt ürünleri 4,7 µg
Keçi eti, but » Et ve et ürünleri 4,7 µg
Maraş tarhanası » Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar 4,6 µg
Buğday ruşeymi » Tahıl ve tahıl ürünleri 4,6 µg
Bezelye, konserve » Sebze ve sebze ürünleri 4,5 µg
Bakla, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 4,5 µg
Bisküvi, bebe » Tahıl ve tahıl ürünleri 4,4 µg
Nar ekşisi, Mersin » Geleneksel gıdalar 4,4 µg
Sirke, üzüm » Muhtelif gıda 4,2 µg
Çay, kuşburnu » İçecekler 4,2 µg
Ceviz, Pikan, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 4,0 µg
Antep baklavası, fıstıklı » Geleneksel gıdalar 4,0 µg
Mısır, at dişi, kuru » Tahıl ve tahıl ürünleri 4,0 µg
Kayısı çekirdeği, iç » Meyve ve meyve ürünleri 3,9 µg
Çavdar » Tahıl ve tahıl ürünleri 3,8 µg
Mısır, cin, kuru » Tahıl ve tahıl ürünleri 3,8 µg
Pekmez, dut, Gümüşhane » Geleneksel gıdalar 3,8 µg
Karnavas dut pekmezi, Erzurum » Geleneksel gıdalar 3,7 µg
Fındık kreması, kakaolu » Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler 3,7 µg
Ekmek, beyaz, tuzsuz » Özel beslenme amaçlı gıdalar 3,7 µg
Ekmek, mısır » Tahıl ve tahıl ürünleri 3,6 µg
Nane, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 3,5 µg
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20) » Süt ve süt ürünleri 3,5 µg
Türk kahvesi, İstanbul » Geleneksel gıdalar 3,5 µg
Çavdar unu » Tahıl ve tahıl ürünleri 3,4 µg
Vişne, konserve » Meyve ve meyve ürünleri 3,3 µg
Badem ezmesi, İstanbul » Geleneksel gıdalar 3,2 µg
Katmer, sade » Tahıl ve tahıl ürünleri 3,1 µg
Ceviz, iç, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 3,1 µg
Süt, koyun » Süt ve süt ürünleri 3,0 µg
Ekmek, beyaz » Tahıl ve tahıl ürünleri 3,0 µg
Müsli, meyveli » Özel beslenme amaçlı gıdalar 3,0 µg
Üzüm, siyah, çekirdekli, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 3,0 µg
İzmit pişmaniyesi » Geleneksel gıdalar 2,9 µg
Makarna, glutensiz » Özel beslenme amaçlı gıdalar 2,9 µg
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20) » Süt ve süt ürünleri 2,9 µg
Lavaş » Tahıl ve tahıl ürünleri 2,8 µg
Dut, beyaz, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 2,8 µg
Pestil, dut, Kemaliye, Erzincan » Geleneksel gıdalar 2,8 µg
Tahin helvası, İstanbul » Geleneksel gıdalar 2,8 µg
Tahin helvası, İzmir » Geleneksel gıdalar 2,8 µg
Tam tahıllı gevrek, meyveli » Özel beslenme amaçlı gıdalar 2,8 µg
Reçel, vişne » Meyve ve meyve ürünleri 2,8 µg
Mısır, sert, kuru » Tahıl ve tahıl ürünleri 2,8 µg
Yoğurt, Van » Geleneksel gıdalar 2,8 µg
Baklava, fıstıklı, İstanbul » Geleneksel gıdalar 2,7 µg
Reçel, böğürtlen » Meyve ve meyve ürünleri 2,7 µg
Nar ekşisi, Hatay » Geleneksel gıdalar 2,7 µg
Reçel, ayva » Meyve ve meyve ürünleri 2,6 µg
Reçel, incir » Meyve ve meyve ürünleri 2,6 µg
Lokum, sade, İstanbul » Geleneksel gıdalar 2,6 µg
Yoğurt, manda sütü » Süt ve süt ürünleri 2,6 µg
Mısır, şeker, kuru » Tahıl ve tahıl ürünleri 2,6 µg
Tavşanlı leblebisi, Kütahya » Geleneksel gıdalar 2,6 µg
Badem ezmesi, Edirne » Geleneksel gıdalar 2,5 µg
Süt, inek » Süt ve süt ürünleri 2,5 µg
Fındık iç, beyazlatılmış » Meyve ve meyve ürünleri 2,5 µg
Keçiboynuzu, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 2,5 µg
Bazlama » Tahıl ve tahıl ürünleri 2,4 µg
Ekmek, çavdar » Tahıl ve tahıl ürünleri 2,4 µg
Gümüşhane dut pestili » Geleneksel gıdalar 2,4 µg
Yoğurt, Silifke, Mersin » Geleneksel gıdalar 2,4 µg
Pastırma çemeni, Kayseri » Geleneksel gıdalar 2,3 µg
Kayısı, konserve » Meyve ve meyve ürünleri 2,2 µg
Koyun, kuyruk yağı » Et ve et ürünleri 2,2 µg
Yoğurt, Silivri, İstanbul » Geleneksel gıdalar 2,2 µg
Kefir, Ankara » Geleneksel gıdalar 2,0 µg
Kefir, Kars » Geleneksel gıdalar 2,0 µg
Süt, keçi » Süt ve süt ürünleri 1,8 µg
Kayısı, Hacıhaliloğlu, günkurusu  » Meyve ve meyve ürünleri 1,8 µg
Fındık, iç, kavrulmuş » Meyve ve meyve ürünleri 1,8 µg
Yufka, pişmiş » Tahıl ve tahıl ürünleri 1,8 µg
Üzüm, yuvarlak, çekirdeksiz, Sultaniye, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 1,7 µg
Bamya, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 1,7 µg
Ekmek, yulaf » Tahıl ve tahıl ürünleri 1,7 µg
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8) » Süt ve süt ürünleri 1,7 µg
Ebegümeci » Sebze ve sebze ürünleri 1,7 µg
Nar ekşisi, Gaziantep » Geleneksel gıdalar 1,6 µg
Yaz helvası, cevizli, İstanbul » Geleneksel gıdalar 1,6 µg
Yulaf unu » Tahıl ve tahıl ürünleri 1,6 µg
Süt, manda » Süt ve süt ürünleri 1,5 µg
Pirinç, Osmancık » Tahıl ve tahıl ürünleri 1,5 µg
Yoğurt, probiyotik, sade » Özel beslenme amaçlı gıdalar 1,5 µg
Pestil, üzüm, Gaziantep » Geleneksel gıdalar 1,4 µg
Mısır, tatlı, dondurulmuş » Sebze ve sebze ürünleri 1,4 µg
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5) » Süt ve süt ürünleri 1,4 µg
Pirinç unu » Tahıl ve tahıl ürünleri 1,4 µg
Yoğurt, kaymaklı » Süt ve süt ürünleri 1,3 µg
Süt, laktozsuz » Özel beslenme amaçlı gıdalar 1,3 µg
Ekmek, glutensiz, PKU » Özel beslenme amaçlı gıdalar 1,3 µg
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 1,3 µg
Lokum, safranlı, antep fıstıklı, Safranbolu » Geleneksel gıdalar 1,3 µg
Erik, Avrupa erik grubu, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 1,2 µg
Fındık ezmesi, şeker ilaveli » Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler 1,2 µg
Bakla » Sebze ve sebze ürünleri 1,2 µg
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş) » Geleneksel gıdalar 1,2 µg
Mersin cezeryesi, cevizli » Geleneksel gıdalar 1,2 µg
Asma yaprağı, salamura » Meyve ve meyve ürünleri 1,1 µg
Arpa unu » Tahıl ve tahıl ürünleri 1,1 µg
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 1,1 µg
Tarhana, kuru, Uşak » Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar 1,0 µg
Bisküvi, glutensiz » Özel beslenme amaçlı gıdalar 1,0 µg
Bozdağ kestane şekeri, İzmir » Geleneksel gıdalar 0,9 µg
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya » Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar 0,9 µg
Lahana, kara » Sebze ve sebze ürünleri 0,9 µg
Kestane şekeri, Bursa » Geleneksel gıdalar 0,9 µg
Ispanak » Sebze ve sebze ürünleri 0,8 µg
Maydanoz » Sebze ve sebze ürünleri 0,7 µg
Ayran, yayık, Mersin » Geleneksel gıdalar 0,7 µg
Marul, kıvırcık, salata » Sebze ve sebze ürünleri 0,6 µg
Pazı » Sebze ve sebze ürünleri 0,5 µg
Badem, kabuklu, tatlı, çağla » Meyve ve meyve ürünleri 0,5 µg
Soğan, mor, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 0,4 µg
Kayısı, Hacıhaliloğlu, kükürtlü, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 0,4 µg
Portakal, Valensiya çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 0,3 µg
Elma, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 0,2 µg
Çilek » Meyve ve meyve ürünleri 0,1 µg
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 0,0 µg
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 0,0 µg
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82) » Süt ve süt ürünleri 0,0 µg
Kraker, tuzlu » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,0 µg
Buğday kepeği » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,0 µg
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55) » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,0 µg
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65) » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,0 µg
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85) » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,0 µg
Makarna, sade, yumurtasız, kuru » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,0 µg
Mısır, tatlı, konserve » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Mısır nişastası » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,0 µg
Mısır unu » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,0 µg
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 0,0 µg
Domates salçası » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Domates, doğranmış, konserve » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Domates suyu » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Turşu, biber » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Biber salçası » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Biber, közlenmiş, konserve » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Patlıcan, közlenmiş, konserve » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Kabak çekirdeği, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Turşu, acur » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Fasulye, dondurulmuş » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Fasulye, konserve » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Turşu, fasulye » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Bezelye, dondurulmuş » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Börülce, konserve » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Bamya, konserve » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Bamya, dondurulmuş » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Kuşkonmaz, konserve » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Marul, uzun yapraklı » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Marul, baş salata, Iceberg » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Enginar, konserve » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Enginar, dondurulmuş » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Turşu, lahana » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Turşu, havuç » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Ispanak, dondurulmuş » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Turşu, pancar, kırmızı » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Şeker, beyaz, küp » Şeker ve şekerli ürünler 0,0 µg
Şeker, esmer, küp » Şeker ve şekerli ürünler 0,0 µg
Gofret, kremalı, vanilya aromalı » Şeker ve şekerli ürünler 0,0 µg
Portakal suyu, konsantre » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Portakal suyu » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Reçel, portakal » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Limon, Interdonato » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Trabzon hurması, meyve et rengi kahverengi, kararsız » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Trabzon hurması, meyve et rengi sarı, kararlı » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Üzüm suyu, kırmızı » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Elma suyu » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Kayısı suyu » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Reçel, kayısı » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Şeftali suyu » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Reçel, şeftali » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Vişne suyu » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Vişne, dondurulmuş » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Nar suyu » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Çilek suyu » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Reçel, çilek » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Çilek, dondurulmuş » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Reçel, ahududu » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Zeytin, siyah, salamura » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Zeytin, siyah, sele » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Zeytin, yeşil, kokteyl, biberli » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Zeytin, yeşil, salamura » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Marmelat, kızılcık » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Marmelat, kuşburnu » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Yenidünya » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
İğde, kültür, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Aromalı içecek, gazlı, portakal aromalı » İçecekler 0,0 µg
Aromalı içecek, gazlı, sade » İçecekler 0,0 µg
Su, içme-kullanma » İçecekler 0,0 µg
Kola » İçecekler 0,0 µg
Limonata » İçecekler 0,0 µg
Su, doğal mineralli » İçecekler 0,0 µg
Su, içme » İçecekler 0,0 µg
Tonik » İçecekler 0,0 µg
Maya, hamur, kuru » Muhtelif gıda 0,0 µg
Maya, hamur, yaş » Muhtelif gıda 0,0 µg
Reçel, gül, Isparta » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Ayran, yayık, Bursa » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Güllaç, yaprak, İstanbul » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Pekmez, harnup (keçiboynuzu), Antalya » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Zile pekmezi (beyaz, sert, üzüm pekmezi) » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Pekmez, Andız, Antalya » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Çorum leblebisi » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Kara dut (rum dutu) suyu » Meyve ve meyve ürünleri 0,0 µg
Barbunya fasulyesi, konserve » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
Lokum, kaymaklı, Afyon » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Pestil, üzüm, Ürgüp, Nevşehir » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Tel kadayıf, çiğ (hammadde, Erzurum kadayıf dolması) » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Tel kadayıf, çiğ, Bingöl » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Tel kadayıf, çiğ, Diyarbakır » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
İskilip turşusu, salatalık, Çorum » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Ayran, yayık, Diyarbakır » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Turşu, salatalık, Gedelek, Bursa » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Hardaliye, Kırklareli » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
İrmik, buğday » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,0 µg
Muhallebi, Ankara » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Tel kadayıf, çiğ (hammadde, Antakya künefesi) » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Un, glutensiz » Özel beslenme amaçlı gıdalar 0,0 µg
Bisküvi, düşük proteinli, glutensiz, PKU » Özel beslenme amaçlı gıdalar 0,0 µg
Un, düşük proteinli, glutensiz, PKU » Özel beslenme amaçlı gıdalar 0,0 µg
Makarna, düşük proteinli, glutensiz, PKU » Özel beslenme amaçlı gıdalar 0,0 µg
Kola, enerjisi azaltılmış » İçecekler 0,0 µg
Kahve kreması, toz » Muhtelif gıda 0,0 µg
Yufka, böreklik, çiğ » Tahıl ve tahıl ürünleri 0,0 µg
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.