ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
08.02.0048
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 33 33 33
Enerji kJ 140 140 140
Su g 89,82 89,82 89,82
Kül g 0,47 0,47 0,47
Protein g 3,56 3,56 3,56
Azot g 0,57 0,57 0,57
Yağ, toplam g 0,20 0,20 0,20
Karbonhidrat g 2,72 2,72 2,72
Lif, toplam diyet g 3,23 3,23 3,23
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 1124 1124 1124
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 98 98 98
Magnezyum, Mg mg 39 39 39
Potasyum, K mg 130 130 130
Sodyum, Na mg 450 450 450
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.