ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
08.02.0050
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 110 110 110
Enerji kJ 459 459 459
Su g 67,66 67,66 67,66
Kül g 1,55 1,55 1,55
Protein g 7,19 7,19 7,19
Azot g 1,15 1,15 1,15
Yağ, toplam g 0,33 0,33 0,33
Karbonhidrat g 15,74 15,74 15,74
Lif, toplam diyet g 7,53 7,53 7,53
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 1053 1053 1053
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 37 37 37
Magnezyum, Mg mg 29 29 29
Potasyum, K mg 218 218 218
Sodyum, Na mg 421 421 421
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.