ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
08.02.0041
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 38 38 38
Enerji kJ 157 157 157
Su g 88,86 88,86 88,86
Kül g 1,37 1,37 1,37
Protein g 0,63 0,63 0,63
Azot g 0,10 0,10 0,10
Yağ, toplam g 0,11 0,11 0,11
Karbonhidrat g 8,02 8,02 8,02
Lif, toplam diyet g 1,02 1,02 1,02
Sakaroz g 0,54 0,54 0,54
Glukoz g 2,16 2,16 2,16
Fruktoz g 2,03 2,03 2,03
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 1253 1253 1253
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 28 28 28
Magnezyum, Mg mg 8 8 8
Potasyum, K mg 126 126 126
Sodyum, Na mg 501 501 501
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.