ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
08.02.0043
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 112 112 112
Enerji kJ 470 470 470
Su g 68,78 68,78 68,78
Kül g 2,42 2,42 2,42
Protein g 2,44 2,44 2,44
Azot g 0,39 0,39 0,39
Yağ, toplam g 0,44 0,44 0,44
Karbonhidrat g 23,43 23,43 23,43
Lif, toplam diyet g 2,49 2,49 2,49
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 1033 1033 1033
Demir, Fe mg 1,12 1,12 1,12
Fosfor, P mg 61 61 61
Kalsiyum, Ca mg 27 27 27
Magnezyum, Mg mg 38 38 38
Potasyum, K mg 702 702 702
Sodyum, Na mg 413 413 413
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.