ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
11.02.0002
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 269 269 269
Enerji kJ 1126 1126 1126
Su g 4,94 4,94 4,94
Kül g 5,01 5,01 5,01
Protein g 21,56 21,56 21,56
Azot g 3,45 3,45 3,45
Yağ, toplam g 0,44 0,44 0,44
Karbonhidrat g 21,37 21,37 21,37
Lif, toplam diyet g 46,68 46,68 46,68
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 1,49 1,49 1,49
Fruktoz g 1,45 1,45 1,45
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 100 100 100
Demir, Fe mg 17,60 17,60 17,60
Fosfor, P mg 232 232 232
Kalsiyum, Ca mg 472 472 472
Magnezyum, Mg mg 200 200 200
Potasyum, K mg 1418 1418 1418
Sodyum, Na mg 40 40 40
Çinko, Zn mg 2,19 2,19 2,19
Selenyum, Se µg 6,6 6,6 6,6
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.