ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0012
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 30 30 30
Enerji kJ 127 127 127
Su g 90,98 90,98 90,98
Kül g 0,32 0,32 0,32
Protein g 0,38 0,38 0,38
Azot g 0,06 0,06 0,06
Yağ, toplam g 0,08 0,08 0,08
Karbonhidrat g 5,81 5,81 5,81
Lif, toplam diyet g 2,44 2,44 2,44
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 2,48 2,48 2,48
Fruktoz g 2,74 2,74 2,74
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 22 22 22
Demir, Fe mg 1,33 1,33 1,33
Fosfor, P mg 31 31 31
Kalsiyum, Ca mg 32 32 32
Magnezyum, Mg mg 19 19 19
Potasyum, K mg 198 198 198
Sodyum, Na mg 9 9 9
Çinko, Zn mg 0,21 0,21 0,21
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
C vitamini mg 44,8 44,8 44,8
L-askorbik asit mg 44,8 44,8 44,8
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.