ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0109
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 16 16 16
Enerji kJ 66 66 66
Su g 91,76 91,76 91,76
Kül g 3,96 3,96 3,96
Protein g 0,38 0,38 0,38
Azot g 0,06 0,06 0,06
Yağ, toplam g 0,62 0,62 0,62
Karbonhidrat g 1,07 1,07 1,07
Lif, toplam diyet g 2,22 2,22 2,22
Tuz mg 3463 3463 3463
Demir, Fe mg 0,26 0,26 0,26
Fosfor, P mg 13 13 13
Kalsiyum, Ca mg 28 28 28
Magnezyum, Mg mg 10 10 10
Potasyum, K mg 80 80 80
Sodyum, Na mg 1385 1385 1385
Çinko, Zn mg 0,00 0,00 0,00
Selenyum, Se µg 6,1 6,1 6,1
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.