ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
08.02.0035
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 15 15 15
Enerji kJ 65 65 65
Su g 95,18 95,18 95,18
Kül g 0,50 0,50 0,50
Protein g 0,88 0,88 0,88
Azot g 0,14 0,14 0,14
Yağ, toplam g 0,22 0,22 0,22
Karbonhidrat g 1,77 1,77 1,77
Lif, toplam diyet g 1,45 1,45 1,45
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,55 0,55 0,55
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 20 20 20
Magnezyum, Mg mg 10 10 10
Potasyum, K mg 209 209 209
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.