ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
08.02.0034
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 15 15 15
Enerji kJ 62 62 62
Su g 94,74 94,74 94,74
Kül g 0,96 0,96 0,96
Protein g 0,75 0,75 0,75
Azot g 0,12 0,12 0,12
Yağ, toplam g 0,08 0,08 0,08
Karbonhidrat g 2,11 2,11 2,11
Lif, toplam diyet g 1,36 1,36 1,36
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 1,12 1,12 1,12
Fruktoz g 1,43 1,43 1,43
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,09 0,09 0,09
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 11 11 11
Magnezyum, Mg mg 11 11 11
Potasyum, K mg 239 239 239
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,10 0,10 0,10
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
C vitamini mg 8,1 8,1 8,1
L-askorbik asit mg 6,6 6,6 6,6
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.