ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0018
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 40 40 40
Enerji kJ 169 169 169
Su g 89,35 89,35 89,35
Kül g 0,41 0,41 0,41
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 9,95 9,95 9,95
Lif, toplam diyet g 0,29 0,29 0,29
Sakaroz g 0,35 0,35 0,35
Glukoz g 3,25 3,25 3,25
Fruktoz g 6,49 6,49 6,49
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 12 12 12
Demir, Fe mg 0,03 0,03 0,03
Fosfor, P mg 4 4 4
Kalsiyum, Ca mg 4 4 4
Magnezyum, Mg mg 3 3 3
Potasyum, K mg 85 85 85
Sodyum, Na mg 5 5 5
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.