ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
08.02.0031
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 37 37 37
Enerji kJ 153 153 153
Su g 87,76 87,76 87,76
Kül g 1,48 1,48 1,48
Protein g 1,19 1,19 1,19
Azot g 0,19 0,19 0,19
Yağ, toplam g 0,12 0,12 0,12
Karbonhidrat g 5,92 5,92 5,92
Lif, toplam diyet g 3,53 3,53 3,53
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,17 0,17 0,17
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 1088 1088 1088
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 32 32 32
Magnezyum, Mg mg 19 19 19
Potasyum, K mg 76 76 76
Sodyum, Na mg 435 435 435
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.