ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
08.02.0028
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 36 36 36
Enerji kJ 151 151 151
Su g 88,64 88,64 88,64
Kül g 1,11 1,11 1,11
Protein g 1,44 1,44 1,44
Azot g 0,23 0,23 0,23
Yağ, toplam g 0,20 0,20 0,20
Karbonhidrat g 5,65 5,65 5,65
Lif, toplam diyet g 2,96 2,96 2,96
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 1118 1118 1118
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 24 24 24
Kalsiyum, Ca mg 56 56 56
Magnezyum, Mg mg 19 19 19
Potasyum, K mg 144 144 144
Sodyum, Na mg 447 447 447
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.