ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
10.02.0008
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Langual Code
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9560
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 509 509 509
Enerji kJ 2132 2132 2132
Su g 1,76 1,76 1,76
Kül g 0,55 0,55 0,55
Protein g 3,44 3,44 3,44
Azot g 0,55 0,55 0,55
Yağ, toplam g 24,71 24,71 24,71
Karbonhidrat g 67,11 67,11 67,11
Lif, toplam diyet g 2,43 2,43 2,43
Nişasta g 29,42 29,42 29,42
Sakaroz g 27,79 27,79 27,79
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 1,58 1,58 1,58
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 297 297 297
Demir, Fe mg 0,73 0,73 0,73
Fosfor, P mg 100 100 100
Kalsiyum, Ca mg 32 32 32
Magnezyum, Mg mg 19 19 19
Potasyum, K mg 93 93 93
Sodyum, Na mg 119 119 119
Çinko, Zn mg 0,34 0,34 0,34
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.