ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0047
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 67 67 67
Enerji kJ 280 280 280
Su g 82,88 82,88 82,88
Kül g 0,36 0,36 0,36
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 16,76 16,76 16,76
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 8,26 8,26 8,26
Fruktoz g 8,16 8,16 8,16
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 18 18 18
Demir, Fe mg 0,30 0,30 0,30
Fosfor, P mg 24 24 24
Kalsiyum, Ca mg 13 13 13
Magnezyum, Mg mg 21 21 21
Potasyum, K mg 107 107 107
Sodyum, Na mg 7 7 7
Çinko, Zn mg 0,27 0,27 0,27
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.