ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0039
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Langual Code
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 206 206 206
Enerji kJ 863 863 863
Su g 11,98 11,98 11,98
Kül g 5,41 5,41 5,41
Protein g 6,38 6,38 6,38
Azot g 1,02 1,02 1,02
Karbonhidrat g 14,14 14,14 14,14
Lif, toplam diyet g 62,10 62,10 62,10
Lif, suda çözünür g 8,60 8,60 8,60
Lif, suda çözünmeyen g 53,50 53,50 53,50
Tuz mg 8 8 8
Demir, Fe mg 11,55 11,55 11,55
Fosfor, P mg 161 161 161
Kalsiyum, Ca mg 1337 1337 1337
Magnezyum, Mg mg 241 241 241
Potasyum, K mg 1251 1251 1251
Sodyum, Na mg 3 3 3
Çinko, Zn mg 1,60 1,60 1,60
Tiamin mg 0,010 0,010 0,010
Riboflavin mg 0,100 0,100 0,100
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.