ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0114
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 8 8 8
Enerji kJ 33 33 33
Su g 96,02 96,02 96,02
Kül g 1,49 1,49 1,49
Protein g 0,38 0,38 0,38
Azot g 0,06 0,06 0,06
Yağ, toplam g 0,20 0,20 0,20
Karbonhidrat g 0,36 0,36 0,36
Lif, toplam diyet g 1,56 1,56 1,56
Tuz mg 415 415 415
Demir, Fe mg 0,26 0,26 0,26
Fosfor, P mg 4 4 4
Kalsiyum, Ca mg 6 6 6
Magnezyum, Mg mg 3 3 3
Potasyum, K mg 28 28 28
Sodyum, Na mg 166 166 166
Çinko, Zn mg 0,00 0,00 0,00
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.